• 瀏覽: 7,572
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 tkgb1981 於 2020-9-18 02:54 PM 發表

愛國
又點拉到去拼死去撐共產黨呢
你又用歪曲事實之手法
哈~佢又斷章取義,你話幾好笑呢

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-9-18 12:30 PM 發表

這一點, 如果是真的話, 真係好彩過中六合彩
世界咁大, 咁多船, 美國衛星剛好在那時那海域探測到中國公安拉人?
我知道衛星可以連你身上條毛都睇到, 但前提是先鎖定目標, 否則全世界幾十億人, 咁岩隻衛星從太空在某時某地點鎖定你?
而你又剛好從鼻孔中拔條毛出來?

莫非老美衛星可以24小時跟縱所有中國公安船隻? ...
邊有咁多人力物力支援呢?擺明吹水就真。

天下唯攻2.0
本帖子一樓呼籲 深圳警方出來澄清。
你是否代表他們?

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-18 03:38 PM 發表

好。
那麼你會不會死撐所有共產黨所做的事情?
如果將來有證據證明一樓那倆資料,你會不會感歎?
你解釋下
點解愛國
會關共產黨事先

引用:
原帖由 黃金肥牛 於 2020-9-18 03:53 PM 發表

哈~佢又斷章取義,你話幾好笑呢
老人家
中意屈

根本有人報串,香港唔拉佢,等到大陸海域先比大陸拉

你班人等陸坐監

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-18 04:07 PM 發表
天下唯攻2.0
你是否代表他們?
6樓已經有網友就答咗你,你唔識就咗問下人

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-18 04:07 PM 發表
天下唯攻2.0
你是否代表他們?
原來2樓晨早就答咗你

maldini1967
你再閱讀一樓一次。
掌握了一樓的主旨之後再做回應。
你有三次機會。

再搬龍門,也無法救這十二隻畜牲!話在西貢食海鮮時拉啦,懵丙。曱甴就會去西貢和你lunch ️.

引用:
天下唯攻2.0
你是否代表他們?
ON 9 9,你話出來就出來,你算老幾啊?點解你唔上去鹽田當面問海警澄清啊?

無盡白滑的蛋
一般而言,心裡不踏實或者品格低劣的人會出口傷人。例如隨便罵人畜牲/懵丙/曱甴.
=====
你自己靜心想一想你屬於優質,普通,還是其他。
你需要7天。
-------
希望一樓的呼籲有深圳方面回應。

wskwan
你用這個詞:ON 9 9, 是否粗口?
=====
瀏覽者會有感覺究竟你屬於優質,普通,還是其他。
但是你需要7天自我反省。
------
除了深圳警方,一樓還提到香港特首。

又耐唔中出嚟傻下

有咁嘅懷疑?
建議張12人先扣押外省
先查明廣東海警有冇違法再處理越境偷渡
多查3、5年都吾怕,香港人有的是耐性

船有GPS記錄就算關掉雷逹衞星一樣追到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]