• 瀏覽: 7,574
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
+6
提示: 違規內容已被屏蔽
惠州水域仲,因為惠州把場竹6識人,唔洗比錢可以睇人死

引用:
原帖由 分享者 於 2020-9-18 05:52 PM 發表
惠州水域仲,因為惠州把場竹6識人,唔洗比錢可以睇人死
國安法只對付叛國嘅人
你今日去搶刑事法對你嚟講都是惡法(但本身法例係保護你囉)
袁孔明有衞星照住手足洗咩貪BNO呀200萬人日日開船環游世界啦

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-18 06:17 PM 發表
點解去台灣省會係叛國?咁去海南省算係乜?
原先大家都係諗住 係偷越邊境 但有三隻野 上綱上線佢哋十幾個 叫美國佬開聲 咪變咗勾引囉外國勢力

跟正途咪唔係偷越邊境囉 去南北極都得

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-18 04:50 PM 發表
maldini1967
你再閱讀一樓一次。
掌握了一樓的主旨之後再做回應。
你有三次機會。
你唔識字,唔識21°54'00''N,114°53'00''E?

引用:
原帖由 maldini1967 於 2020-9-18 07:32 PM 發表 你唔識字,唔識21°54'00''N,114°53'00''E?
經過三個月你還不知道我不喜歡吹水方式論政。
你已經用了一次機會。
你趕快去掌握了一樓的主旨

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-18 04:07 PM 發表
天下唯攻2.0
本帖子一樓呼籲 深圳警方出來澄清。
你是否代表他們?
唔係有防火牆 大陸睇唔到香港同外國啲嘢咩 建議你去鹽田派出所門口呼籲啦

引用:
原帖由 坐飛機走先 於 2020-9-18 05:25 PM 發表
有咁嘅懷疑?
建議張12人先扣押外省
先查明廣東海警有冇違法再處理越境偷渡
多查3、5年都吾怕,香港人有的是耐性

船有GPS記錄就算關掉雷逹衞星一樣追到 ...
咪傻啦 快艇點會有呢啲咁先進設備 拎佢哋電話個gps出嚟 又話係假㗎啦 舵手部衛星電話有就真嘅

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-18 07:37 PM 發表
經過三個月你還不知道我不喜歡吹水方式論政。
你已經用了一次機會。
你趕快去掌握了一樓的主旨
原來用深少少言詞,你就唔識答?

引用:
原帖由 GPR 於 2020-9-18 08:24 PM 發表

咪傻啦 快艇點會有呢啲咁先進設備 拎佢哋電話個gps出嚟 又話係假㗎啦 舵手部衛星電話有就真嘅
載得12逃犯+船員點會大飛咁細隻呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]