• 瀏覽: 7,661
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
+6
香港是中國一部份,只要一出海,就入咗中國水域.
係人都知.

一張係香港水域範圍
一張係12on9送頭地點

附件

zLi5UXL.png(304.78 KB)

map2016.gif(69.05 KB)

[結論:
本帖子的參與度不低,但是沒有人反駁一樓說的:
只是網上資料。
It is corroborated by the following:
1.聽說 鄧炳強處長最近暗示這12人可能可以回港;
2. 深圳公安局拒絕律師探訪該12人。
=====
此外,華春瑩女士的反應也是佐證。

引用:
原帖由 maldini1967 於 2020-9-18 12:27 PM 發表

香港水域範圍幾大?
聽說香討有走狗舔美帶風向

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-9-18 12:06 PM 發表

嘿嘿, 終於諗到帶風向, 抹黑中國執法位置的合法性, 果然是一個稱職的漢奸

漢奸兄, 衛星圖呢? 仲有你知唔知以下是什麼?
21°54'00''N,114°53'00''E ...
21°54'00''N,114°53'00''E

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-9-18 12:30 PM 發表

這一點, 如果是真的話, 真係好彩過中六合彩
世界咁大, 咁多船, 美國衛星剛好在那時那海域探測到中國公安拉人?
我知道衛星可以連你身上條毛都睇到, 但前提是先鎖定目標, 否則全世界幾十億人, 咁岩隻衛星從太空在某時某地點鎖定你?
而你又剛好從鼻孔中拔條毛出來?

莫非老美衛星可以24小時跟縱所有中國公安船隻? ...
老美安排著草
用衛星鎖定
通知中國
拉人封.艇
全程用大疆航拍機 北斗衛星monitor 遲啲仲有片發放過程啊

ricebuket
一樓說的論點 你只能靠北京資料撐住?
你完全不顧香港政府腐敗,北京中層幹部aiding and abetting 暴政,香港警察暴力問題?
香港人為了維權搞到離鄉別井。
你有沒有惻隱之心?
現在,你試試反駁一樓:

網上資料 corroborated by the following:
1.聽說 鄧炳強處長最近暗示這12人可能可以回港;
2. 深圳公安局拒絕律師探訪該12人。
=====
再者,華春瑩女士的反應也是佐證。

一步一步黎
樓主請出示出事水域之正確答案

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2020-9-19 09:33 AM 發表 一步一步黎;樓主請出示出事水域之正確答案
說服你有什麼用?
說服深圳當局,你是否想?

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-19 11:17 AM 發表
說服你有什麼用?
說服深圳當局,你是否想?
一步一步黎
你先證明在哪個水域被抓
然後再討論說服誰

香港水域範圍同抓人位置都已經講到好清楚, 你再亂晝一個新水域, 話大陸入境拉人我地都無辦法。

我每次見到依條撚屌出post出笑到反晒肚,唔需要睇佢嘅內容,見到佢個名已經笑到收唔到聲

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2020-9-18 02:54 PM 發表

愛國
又點拉到去拼死去撐共產黨呢
你又用歪曲事實之手法
我服了閣下,咁有耐性同個儍人溝通。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]