• 瀏覽: 6,255
  • 回覆: 19

地區內零感柒,但不停輸出病例

為了製造台灣對抗疫的貢獻,台灣人是需要配合的,否則就是共諜.

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-9-18 10:51 AM 發表
為了製造台灣對抗疫的貢獻,台灣人是需要配合的,否則就是共諜.
上次呆灣國民黨藉市長推市全民檢測,結果搵到一個隱形患者,咁就俾綠營媒體插爆......
你話仲有無人敢推市全民檢測?

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-9-18 10:36 AM 發表

基本上台灣就係唔檢就係無患者,完全係隱瞞真正實情。
睇番數據就知,由出現新冠肺炎至今,台灣總計只係檢測咗9萬人左右,即每百萬人檢測了3800人左右,200幾個國家及地區中,佢嘅檢測量係排180。試問如此低的檢測量,你話無隱瞞就真係搵人信咩,唔好忙記台灣有成差不多2400萬人,但只有9萬人次左右檢測過,係人都唔信佢地疫情係受控啦。現在好多離開台灣嘅人都立即確診,更證明台灣的數字係唔可靠,信嘅都係儍啦。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-9-18 12:58 PM 發表

上次呆灣國民黨藉市長推市全民檢測,結果搵到一個隱形患者,咁就俾綠營媒體插爆......
你話仲有無人敢推市全民檢測?
台灣現在比北韓更獨裁,只是用民主做包裝,官員強搶民間財富有得分紅,

https://www.youtube.com/watch?v=hc27TLFTv0k

其實台灣都好古怪, 好似呢單咁,8月30日入境檢測係陰性,到9月10日(11日之後) 確診都當係輸入個案, 根本好大機會係本土感染。

"
指揮中心表示,案497與家人於8月29日自菲律賓經香港轉機來台探親,登機前3日內檢驗結果為陰性,8月30日入境台灣時無症狀,由檢疫人員安排採檢,結果為陰性,於集中檢疫所檢疫期間,9月10日因需緊急生產,由衛生單位協助安排送醫,待產前再次採檢,於今日確診;個案目前仍無症狀,住院隔離中。衛生單位已將個案同行入境之家人,及其新生兒列為接觸者,將進一步安排採檢。
"

https://www.bnext.com.tw/article ... s-latest-news-index

呆灣都係跟老美玩隱瞞😷,不過🐸島細同行政限制,容易做到封殺不利抗疫消息,老美始終太大,後期都做唔到啦!🤭

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-9-18 01:08 PM 發表

基本上台灣就係唔檢就係無患者,完全係隱瞞真正實情。
睇番數據就知,由出現新冠肺炎至今,台灣總計只係檢測咗9萬人左右,即每百萬人檢測了3800人左右,200幾個國家及地區中,佢嘅檢測量係排180。試問如此低的檢測量,你話無隱瞞就真係搵人信咩,唔好忙記台灣有成差不多2400萬人,但只有9萬人次左右檢測過,係人都唔信佢地疫情係受控啦。現在好多離開台灣嘅人都立即確診,更證明台灣的數字係唔可靠,信嘅都 ...
嘩!台灣好落後呀!

隱藏疫病目的是有政治動機。有呆灣人好清楚,對外人,可以做的是應該對呆灣人入境加強管制!

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-9-18 10:36 AM 發表

冇隱瞞。當初步確診斷有患上新冠肺炎時就被遞解出境。咁咪冇確診個案囉。
初步確診唔算正式確診嘛!

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2020-9-18 06:41 PM 發表

民主選出黎🥺可以奈佢何咩😎軍私🚬升官🤫應該係呆灣先有🤣
欺騙人民先可作主。民主就係咁運作。民主跟本無可能用本身的理念去運作。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]