• 瀏覽: 28,748
  • 回覆: 463
+51
12名涉偷越邊境港人在深圳鹽田區看守所被扣押逾3周,民主黨立法會議員涂謹申今日(17日)去信海事處長王天予,促請處方公開12名港人被截獲時的確實位置。

唔怪之得個老婆寧願跟的士佬唔跟綠帽狗! 就算海事處講俾牠知正確位置一撚樣唔信架啦!
呢隻賤狗唔抽12人蛇水抽到家屬謝禮唔會滿足! 到時眾籌子彈費同火葬費收骨灰牠們就最高興

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20200917/s00001/1600339354504/12港人拘押深圳-涂謹申去信海事處長-促公開被截獲位置

豬西敵同綠帽狗簡直係曱甴手足嘅大敵, 唔消費手足到最後一秒都唔肯收手

佢要海事處個回覆答案係維多利亞港天星碼頭

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-18 10:14 AM 發表
12名涉偷越邊境港人在深圳鹽田區看守所被扣押逾3周,民主黨立法會議員涂謹申今日(17日)去信海事處長王天予,促請處方公開12名港人被截獲時的確實位置。

唔怪之得個老婆寧願跟的士佬唔跟綠帽狗! 就算海事處講俾牠知正確位置一撚樣唔信架啦!  ...
之前老婆跟的士佬,
而家老婆生個仔叫"信之"..

明顯有人選擇性"信"任現有老婆.但實際其實應該講佢心知肚明個仔出處..

唔想踢爆,唯有"信之"信之...

傳:將地球調轉吧!
利申:黑衣暴畜死全家!

唔知有無驗DNA呢?
引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-18 10:25 AM 發表

之前老婆跟的士佬,
而家老婆生個仔叫"信之"..

明顯有人選擇性"信"任現有老婆.但實際其實應該講佢心知肚明個仔出處..

唔想踢爆,唯有"信之"信之... ...

引用:
原帖由 asd1957 於 2020-9-18 10:22 AM 發表
非法出境點會向海事處通報記錄??

就算海事處俾隻隻船既雷達軌跡,指出佢出左香港水域..
屠狗又會否信該雷達信號記錄係走私個隻船???

對不同意見既人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋碇頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-18 10:27 AM 發表

非法出境點會向海事處通報記錄??

就算海事處俾隻隻船既雷達軌跡,指出佢出左香港水域..
屠狗又會否信該雷達信號記錄係走私個隻船???
根本無可能肯定邊個位置捉到人?

佢係咪想話其實12人在旺角信和對面
比國安人員捉走的,而今次國安人員亦都係將佢地帶到西貢,
然後逼佢地上船,相信到內地後每人(每日)身上被打十幾粒釘,
沒有魚枊包止痛,12人每日都生不如死.....

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-18 10:27 AM 發表
唔知有無驗DNA呢?
人地都特登改個仔名字叫"信之",
當然係講個"信"字..

唔係下下都質疑政府,中國等..
向全世界人表示絕對信任現任老婆和個仔..

"此地無銀三百両,子非己出叫信之"

引用:
原帖由 asd1957 於 2020-9-18 10:22 AM 發表
吓。。。。個爸爸話南丫島🤔🤔

請向內地執法單位查詢

即係唔係綠帽狗啦! 係無能狗才正確
引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-18 10:32 AM 發表

人地都特登改個仔名字叫"信之",
當然係講個"信"字..

唔係下下都質疑政府,中國等..
向全世界人表示絕對信任現任老婆和個仔..

"此地無銀三百両,子非己出叫信之" ...

有案係身仲大大聲, 不如12人先交代點著草先

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]