• 瀏覽: 28,821
  • 回覆: 463
+51
逃狗都想走佬要預先知道邊條線和邊個點唔安全,以備日後留意,叻。

點解要問海事處?出左境外點解唔係去信中國海關?

在大陸海域

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-18 10:35 AM 發表

雷達軌跡可顯示該船在香港境內沒有減速..(當然只係根據時間估計某船係戴十二暪徒既偷渡船)..

捉到人時係該船減速並有其他船隻接近(但香港雷達唔知可唔可以掃到咁遠???) ...
條!12家屬話佢地去釣魚之嘛,會展對開海面被掟落海,下個月有班叻仔去獻花㗎喇🤣🤣

在中國海域內被截
叫香港海事處公開位置
佢條傻佬係咪搵錯人

我都明白塗議員老婆嘅痛苦
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-18 10:14 AM 發表
12名涉偷越邊境港人在深圳鹽田區看守所被扣押逾3周,民主黨立法會議員涂謹申今日(17日)去信海事處長王天予,促請處方公開12名港人被截獲時的確實位置。

唔怪之得個老婆寧願跟的士佬唔跟綠帽狗! 就算海事處講俾牠知正確位置一撚樣唔信架啦!  ...

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-18 10:14 AM 發表
12名涉偷越邊境港人在深圳鹽田區看守所被扣押逾3周,民主黨立法會議員涂謹申今日(17日)去信海事處長王天予,促請處方公開12名港人被截獲時的確實位置。

唔怪之得個老婆寧願跟的士佬唔跟綠帽狗! 就算海事處講俾牠知正確位置一撚樣唔信架啦!  ...
好明顯唔會公開, 因為一定係越境執法
之前夾走李波同肖建華都做得出, 佢地有乜做唔出

塗生,問過12糊塗未?你咁做會唔會侵犯佢哋私隱?

問內地公安啦,海事處長點知呢,塗議員咪撚柒啦

在大陸海域被擒,
應該向大陸查詢,
塗綠帽真係柒師!

引用:
原帖由 IWC-Rolex 於 2020-9-18 10:37 AM 發表
汒汒大海,隻走私船又唔會發訊號,因為走私要隱藏,然後問另一個唔在場既人船既位置!
真心想問,問呢個問題個人智商有多少?
逃狗個律師牌真係淘番黎....
帶綠帽帶到傻撚左

話明係偷渡,海事處那會有被截位置?

"被截獲時的確實位置"

唔係香港水警捉,點知佢咩位置,不如問你主人美國GPS丫笨。

引用:

https://fs.mingpao.com/ins/20200917/s00001/1462d3a1fafa57fb992269420b814ba9.jpg

DOG 塗,,每當有人仆街,你就為自己選票跳出來吠,但對12名人蛇毫無幫助,話你卑鄙小人應該唔算過份卦?

又係 逃緊生 ?
佢 收左尾角佬錢 日日交少少功課 頂勒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]