• 瀏覽: 21,626
  • 回覆: 304
+10
玩革命就喺咁現實!!!準備人頭落地!!!傻豬!!

越系搞國際就越屎得快。

家長們,你地吾好on9 啦。政客又想食人血饅頭咋。😪

即係有人係北韓被捉,然後搵南韓幫拖?咁係唔係會死快d?

勾結外國勢力
脅迫中國
非常嚴重罪行
踎監日子越難過
最後死得越慘
🤭😆👏👏

依家屈你偷渡?

自己身有屎又偷渡講到好似比人屈咁

唔打靶偷笑啦,仲國際關注?

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-9-18 09:58 AM 發表
老共最鍾意, 同啲假家屬玩大佢.
真係叫呢班假家屬上去探監,到時唔知有無人會出現。

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2020-9-18 09:34 AM 發表
唔返去當然見唔到啦!! 唔通家屬想大陸日日帶佢地出來遊街示眾尋親?
呢 d 就真係好兄弟啦

附件

20200915_083207.jpg(683.93 KB)

引用:
原帖由 goldenfat 於 2020-9-18 11:15 AM 發表
你估向外國求助,中國會理你咩,分分鐘仲衰多幾成。真心想幫佢,就唔該講少幾句。
擺明想佢地壯烈犧牲啦,到時又有得出黎玩野。

又係所謂"家人"
今次有無蒙面 仲有 開FD有無放出世紙同身份證做證明
佢地真係條友既"家人"

老實 唔知佢地想幫佢定害佢
成件事根本就係好簡單 偷渡入境
放係邊個國家 俾人捉到 根據當地法律判刑
無野可以拗

而家你要搞大佢
內地咪同你搞大佢 已經講左係分裂國家

講真句 真係條友既"家人" 就咪再玩政治手段 想引外國干預
呢個係觸犯香港國安法
當然啦 而家係咁嘈果班 係咪真係"家人"
你估呢

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-9-18 11:21 AM 發表
呢 d 就真係好兄弟啦
兄弟……你有你死我有我返屋企

又國祭, 假家屬想害L死黑暴漢奸

起碼要班黑暴狗
係內地踎十年
未死嘅,就送返佢上船囉
🤭😁

人哋深圳聰就醒喇👍着草坐大飛機去歐美🤑佢班手足就慘喇😭着草坐大飛咁危險🤢去台灣😭大海茫茫大風大浪分分鐘連命都冇埋依家畀大6拉咗家屬就真係要多謝大6🙏廉劏鶢還神🙏

佢地忘記係老佬呀,犯左法重咁大聲,香港真係法治已死!

本來好由單純非法入境,
坐1年可以送返香港!
依加比班政棍攪到
變成勾結外國勢力顛覆國家

除時坐10年至終生監禁!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]