• 瀏覽: 21,611
  • 回覆: 304
+10
家人問點解whatsapp佢唔覆嘅🤣🤣🤣

急咩,肯定未死喎放心,等睇埋佢條認罪片先啦

我係鍵盤度關注緊啦
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-18 09:31 AM 發表
12名涉嫌偷越國(邊)境犯罪被關押在深圳鹽田看守所。其中「香港故事」成員李宇軒被捕,其家人指與李宇軒失去聯絡,希望國際社會關注事件,確保兒子...

李宇軒家人在Facebook就事件開設專頁,並刊登聲明指李宇軒涉及《港區國安 ...

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-18 09:31 AM 發表
12名涉嫌偷越國(邊)境犯罪被關押在深圳鹽田看守所。其中「香港故事」成員李宇軒被捕,其家人指與李宇軒失去聯絡,希望國際社會關注事件,確保兒子...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200918/_2020091808532580082.jpg

李宇軒家人在Facebook就事件開設專頁,並刊登聲明指李宇軒涉及《港區國安 ...
家屬演員:死漫D!漫漫死!快眾籌!

引用:

🐶到而家都唔識,你越搞大件事,12弱智🐶死得越慘

唔死冇L用。拉去打靶最開心,食住花心睇好戲。

引用:
原帖由 鼠貓 於 2020-9-18 10:00 AM 發表
去咗台灣而冇消息個幾隻冇人關注,呢十二隻咁多消息卻又蒙面又要國際關注,睇嚟送中者有著數。
台灣嗰班中在唔在生都好難講

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-9-18 09:42 AM 發表
呢d成日要求外國幫助既, 應該要查耐d,好大可能同外國勾結...
又唔話係因為入左大陸海域偷渡,又想偷換慨念話係大陸跨境執法,台灣捉左個5個提都唔敢提,呢班友真係無得救

12隻曱甴終於明白
想佢哋死得更快更慘嘅
原來就係家人同手足同路人

既然咁拉,點解唔親自上去?身有屎掂係假親人?

引用:

關注佢老味啦!屌!!

你老味你個仔犯嚟㗎!隨時what'sapp即刻覆呀?咁撚叻咪走上大陸搵班港畜囉!

引用:
原帖由 slk2xx 於 2020-9-18 11:04 AM 發表

台灣嗰班中在唔在生都好難講
可惜咁快就冇人關注,死得冇價值

又要威又要戴頭盔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]