• 瀏覽: 1,594
  • 回覆: 32
12名涉嫌偷越國(邊)境犯罪被關押在深圳鹽田看守所。其中「香港故事」成員李宇軒被捕,其家人指與李宇軒失去聯絡,希望國際社會關注事件,確保兒子...

咩原來恐怖分子「親人」都可以開 fb 專頁尋人呀?

如果被尾國拉左去關塔那摩都可以咁?

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1876106/

中國政府真係要查清查楚佢有無同外國勢力勾結? 有就一定要重判, 如果要交返骨灰俾佢地親人最多唔收火葬費
引用:
原帖由 ar2man 於 2020-9-18 09:09 AM 發表

12名涉嫌偷越國(邊)境犯罪被關押在深圳鹽田看守所。其中「香港故事」成員李宇軒被捕,其家人指與李宇軒失去聯絡,希望國際社會關注事件,確保兒子...

新聞來源連結:
h ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ar2man 於 2020-9-18 09:09 AM 發表

新聞來源連結:
h ...
又是一個想自己兒早點入土的父母
虎毒不食子
宇軒到底做了什麼事,讓兩老如此狠心?

回覆 引用 TOP

有無反內地尋親呀?!

家人有無相 出世紙同驗左DNA?!

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

幫佢送終啦

分裂國家好大罪

關注都無用,關注唔等於無罪

回覆 引用 TOP

攞返D骨灰都要驗過DNA

回覆 引用 TOP

引用:

新聞來源連結:
h ...
等下我也幫他開一個fb
呼籲cia出來面對
cia真系太缺德,自己員工落入共匪手中
卻不理不問

回覆 引用 TOP

玩國際線!拉鳩埋佢所謂屋企人。

一奏朝驚裂國瘋 八方阿斗挺哥窮
秦城拿下亡國賊 氣煞主宮臉何容
陣前失掉狼嘶嚎 圍城只有外著湧
迢迢千里洋城箭 和平背后盡張弓
青山依舊長城在 歷盡奸雄血濺濃
往昔三桂扶清帝 如今小將畫葫樽
百載沉鬱洋人弄 奴兒倒豎扮裝蔥
觔斗翻起亡國夢 數典忘祖己技窮
慘喇,被民進黨捉走嗰5件真係冇人理

宜家更要查清楚有無外國勢力參與

'Never argue with an idiot .  They'll drag you down to their level and beat you with experience'
2017貴州行

回覆 引用 TOP

又係特約唔露面替身。

犯氓真係要將12瞞徒置諸死地,心腸非常惡毒!!

一憎沉默大多數!!二憎曱甴!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hatejap 於 2020-9-18 09:24 AM 發表

玩國際線!拉鳩埋佢所謂屋企人。
犯左國安法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-18 09:48 AM 發表

慘喇,被民進黨捉走嗰5件真係冇人理
逃緊身睇唔到呀,因為主人捉

回覆 引用 TOP

引用:

新聞來源連結:
h ...
呀豬呀狗都話係“親人”
但就無任何DNA檢驗証明,手足係唔會信架!

地球...... 麻 麻 地 !!

回覆 引用 TOP

美國走狗炒作呢單野係打錯算盤

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]