• 瀏覽: 2,055
  • 回覆: 32
+2
12名涉嫌偷越國(邊)境犯罪被關押在深圳鹽田看守所。其中「香港故事」成員李宇軒被捕,其家人指與李宇軒失去聯絡,希望國際社會關注事件,確保兒子...

咩原來恐怖分子「親人」都可以開 fb 專頁尋人呀?

如果被尾國拉左去關塔那摩都可以咁?

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1876106/

中國政府真係要查清查楚佢有無同外國勢力勾結? 有就一定要重判, 如果要交返骨灰俾佢地親人最多唔收火葬費
引用:
原帖由 ar2man 於 2020-9-18 09:09 AM 發表
12名涉嫌偷越國(邊)境犯罪被關押在深圳鹽田看守所。其中「香港故事」成員李宇軒被捕,其家人指與李宇軒失去聯絡,希望國際社會關注事件,確保兒子...

新聞來源連結:
h ...

有無反內地尋親呀?!

家人有無相 出世紙同驗左DNA?!

幫佢送終啦

分裂國家好大罪

關注都無用,關注唔等於無罪

攞返D骨灰都要驗過DNA

玩國際線!拉鳩埋佢所謂屋企人。

慘喇,被民進黨捉走嗰5件真係冇人理

宜家更要查清楚有無外國勢力參與

又係特約唔露面替身。

犯氓真係要將12瞞徒置諸死地,心腸非常惡毒!!

引用:
原帖由 hatejap 於 2020-9-18 09:24 AM 發表
玩國際線!拉鳩埋佢所謂屋企人。
犯左國安法

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-18 09:48 AM 發表
慘喇,被民進黨捉走嗰5件真係冇人理
逃緊身睇唔到呀,因為主人捉

引用:
原帖由 ar2man 於 2020-9-18 09:09 AM 發表

新聞來源連結:
h ...
呀豬呀狗都話係“親人”
但就無任何DNA檢驗証明,手足係唔會信架!

美國走狗炒作呢單野係打錯算盤

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]