• 瀏覽: 3,203
  • 回覆: 21
+3
中國戰機墜毀,通常都喺因為技術太先進,飛行員唔睇說明書導致

巴空軍使用不當

引用:
原帖由 神殿老子 於 2020-9-18 01:14 PM 發表
巴空軍使用不當
咩發凍G?

呢隻戰機的墜機意外不多,一出現台網軍打晒j

原來墜機大boss 係f16喎

https://kknews.cc/military/pqxvzp2.html

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-18 01:31 PM 發表

https://kknews.cc/military/pqxvzp2.html
664架43年=15架/每年

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-9-18 08:36 AM 發表
中國戰機墜毀,通常都喺因為技術太先進,飛行員唔睇說明書導致
係嘅, 係嘅, 一切責任在於用家巴鐵問題, 與戰機無關, 另方面大陸有份造嘅戰機炒咗就冇咩人講, 出條假消息話陣風墜毀就推文幾頁

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-9-18 03:29 PM 發表

係嘅, 係嘅, 一切責任在於用家巴鐵問題, 與戰機無關, 另方面大陸有份造嘅戰機炒咗就冇咩人講, 出條假消息話陣風墜毀就推文幾頁
事實真係咁,一切責任在巴鐵問題。

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-18 03:39 PM 發表

事實真係咁,一切責任在巴鐵問題。
正確, 以下事件已知, 中方根本冇錯.
中美貿易爭拗 : 這全是美方責任, 中方要求立即糾正錯誤
中加關係冷戰 : 這全是加方責任, 中方要求立即糾正錯誤
中澳貿易爭拗 : 這全是澳方責任, 中方要求立即糾正錯誤
中印邊境對峙 : 這全是印方責任, 中方要求立即糾正錯誤
中美南海事件 : 這全是美方責任, 中方要求立即糾正錯誤

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-9-18 03:48 PM 發表

正確, 以下事件已知, 中方根本冇錯.
中美貿易爭拗 : 這全是美方責任, 中方要求立即糾正錯誤
中加關係冷戰 : 這全是加方責任, 中方要求立即糾正錯誤
中澳貿易爭拗 : 這全是澳方責任, 中方要求立即糾正錯誤
中印邊境對峙 : 這全是印方責任, 中方要求立即糾正錯誤
中美南海事件 : 這全是美方責任, 中方要求立即糾正錯誤 ...
連環咀炮,台灣新武器呢?!

"例行訓練任務中" 近日中巴尼對印的高度戒備,加強訓練是肯定的,機司冇事就好了!

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-18 03:53 PM 發表

連環咀炮,台灣新武器呢?!
拿, 你政治不正確呀, 你竟敢話係大陸咀炮?你想見領導呀? 這全是真實的, 你唔信可以到外交部網頁或者視頻睇睇大陸相關回應.

引用:
原帖由 哈利德 於 2020-9-18 06:59 AM 發表
據巴基斯坦《黎明報》報導,9月15日,巴基斯坦空軍的一架戰鬥機在平迪赫布附近地區失事墜毀。巴基斯坦空軍發言人表示,這次墜機事故發生於一起例行訓練任務中,飛行員順利跳傘逃生,也沒有造成地面上的人員或財產損失。
報導稱,這是自今年年初以來,巴基斯坦空軍發生的第五起墜機事故。在墜機事故發生後,巴基斯坦武裝部隊已經下令組建調查委員會核查墜機原因。
雖然至今巴基斯坦軍方並未透露墜毀飛機的具體型號,但從目 ...
圖片呢

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-18 01:31 PM 發表

飛行棺材

引用:
原帖由 GP03SE 於 2020-9-18 04:05 PM 發表
"例行訓練任務中" 近日中巴尼對印的高度戒備,加強訓練是肯定的,機司冇事就好了!

巴空軍訓練係好狠,第一次跌機就係拉9g拉過龍過左包線引擎死左火

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]