• 瀏覽: 5,647
  • 回覆: 95
+8
引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-18 06:58 AM 發表
沒有宇宙,就沒有人類!
所以,爹親娘親,不及共產黨親!
歡迎討論! ...
說吧,你主人黎智英、郭文貴給你多少錢讓你發帖,
我給你雙倍

樓主連中共係乜都唔知,講乜七。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-18 06:58 AM 發表
沒有宇宙,就沒有人類!
所以,爹親娘親,不及共產黨親!

雖然共產思想,是在1848年才出現,但沒有共產黨的出現,就沒有人教導中國人什麼是父母,什麼是家庭,什麼是社會,什麼是地球,什麼是宇宙!

沒有共產黨教導,中國人父母只識 kiss, 到死都仲係處,沒有中國人可以出世!所以,中國人條命都是來自共產黨!

歡迎討論! ...
沒有共產黨有沒有宇宙不知道,沒有共產黨就沒有新中國是一定的

附件

中国与西欧2.PNG(88.89 KB)

中国与西欧1.PNG(87.11 KB)

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2020-9-18 09:57 AM 發表

唔識就唔好扮識,國民黨的黨章係蘇聯共產黨顧問起草的,黃埔軍校係蘇聯幫助籌建的。二戰時日本最大量的駐華侵略軍係關東軍,重兵駐紮在中國東北,戰敗後日軍向蘇聯軍投降,蘇聯將日軍武器移交畀國民黨,一枝槍都唔畀中國共產黨,共產黨建立新中國前,蘇聯一條毛都冇幫過中國共產黨。
中共冇乜叉嘢黨產,國營企業最大股東係國家,臭港有唔少國企上市,例如中國移動丶中石油中石化等,好易就查到股東結構,洗乜响度閉門造 ...
有事請教 江湖傳聞係 蘇聯將所有東北軍武器畀咗共產黨 同你啲論點有差異 可唔可以畀啲書名作者參考下 謝

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-18 02:29 PM 發表
沒有共產黨教導你父母性知識,你父母只識得嘴嘴,你父母到死都仲係處,你不可能出世!所以,你條命都是來自共產黨!
真係想問你係唔係撩交鬧

引用:
原帖由 breadstick 於 2020-9-18 02:48 PM 發表

聞酸ge水平,
始終跟狗差不多
請不要侮辱啲狗同曱甴

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-18 02:49 PM 發表

頌讚共產黨,點會無討論價值,快啲一人一個推!
又係一個冇老公嘅相公 屎忽痕漏屌

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-18 04:37 PM 發表

我份人好有善心,經常做義工喎!
善惡到頭終有報,我要收果報,你係咪願意給兩倍?
知嗱 知嗱 喺文咸東公廁 喺文咸東公廁 趴喺牆上面嘛

引用:
原帖由 GPR 於 2020-9-18 08:00 PM 發表

有事請教 江湖傳聞係 蘇聯將所有東北軍武器畀咗共產黨 同你啲論點有差異 可唔可以畀啲書名作者參考下 謝
蘇聯將大部份輕武器(步槍,機槍,迫擊炮之類)賣比中共,但只有少量重武器
注意係賣,唔係送
關東軍投降時係有百幾架飛機,一架中共都無到手,你諗下去左邊
如果蘇聯送武器比中共,中共邊可能係韓戰前取回絕大部份既東北主權?
史大林唔係開善堂架

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-9-18 08:40 PM 發表

蘇聯將大部份輕武器(步槍,機槍,迫擊炮之類)賣比中共,但只有少量重武器
關東軍投降時係有百幾架飛機,一架中共都無到手,你諗下去左邊
師兄麻煩睇下#24

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]