• 瀏覽: 10,847
  • 回覆: 7
+3
政棍曱甴有乜野唔反? 機場跑道反反反,明日大嶼反反反,高鐡反反反,一地兩檢反反反! 釘書健事件全部牛鬼蛇神企晒出黎反架!!

引用:
原帖由 team123456 於 2020-9-18 01:48 AM 發表
加佢地人工咪唔反囉
咁假民調下要唔要加,如果2000個都太多,咪講隨機200個咯唔通仲有人信200幻+1??

引用:
原帖由 寫入讀出 於 2020-9-18 09:59 AM 發表

反都唔緊要,你起碼要有啲建設性方案或建議提出下丫嘛,但係又完全無,淨係識為反而反
除左反反反識乜?佢地收10幾皮唔好搞到我地小市都要還神!!
洗人腦,講歪理,拖死香港就叻!
齊上齊落!!予左犠牲!毛畏毛巨!
講就兇狠!!做就碌撚!!

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-18 10:27 AM 發表

又會話係劣質磁浮列車。
咁其實佢地係唔係劣質人品!?
5G智慧燈柱都打爛,D人鍾意搞事,我睇香港未必會有

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-18 10:39 AM 發表

不過架車設計係靚左好多,好有現代感,但都係不及歐洲外型,相信黃絲不會接受。
政棍同黃屍,拖死香港無運行

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-18 10:57 AM 發表

做過測試先比你用既,最多有一兩次意外,外國都大把啦,你地針對大陸人,有文化歧視成份,實際上佢地科技係愈來愈結實,而且就是這個樣子和感覺,中國是中國,歐美是歐美,大家有不同文化歷史和發展路程。 ...
呢D人又要針對同睇唔起內地,又唔肯認衰,好多野香港人都好無文化好無品,唔好下下屈內地同胞,我眼見隨街掉煙頭,拖狗散步唔執狗屎唔沖尿又係香港人,而加封閉狀態,郊野公園D垃圾又係內地人掉??半島酒店成間垃圾房又係內地人??
仲未講上年隨街掟磚拆欄,四處破壞...

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-18 11:22 AM 發表

自己地方自己搞衰無問題,人地搞衰小小都唔可以。
排外心態,其實大陸連行人路都平過你香港,好多地方都已經清潔過你,重有咩地方可以驕傲。
大陸人成功反轉形勢就真!
睇落去就會知結果,作反都無用,根本無能力改變,不如選擇部分接受啦。
好多黃絲都睇唔清楚形勢。 ...
旺角附近D爛路一忽磚一忽石屎,政府最近已經開始整,竟然用返石屎條街我以為去返80年代...
我上年去過內地原生態地方爬山,所有內地人都自備垃圾袋,飲完食完入返落背包帶走
美國真係民主咩,D黃屍有無睇清楚想清楚?美國用民主兩個字穩食咋!
蠢到破壞自己既地方,打返自己人...

引用:
原帖由 200888 於 2020-9-18 11:18 AM 發表

高等文化 定 高等文盲呀??
呢D曱甴仔遲早自滅!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]