• 瀏覽: 1,645
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
甘唔駛起醫院了

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 湊熱鬧的人 於 2020-9-17 05:27 PM 發表

照這位醫生的邏輯, 醫管局也不要備用咁多藥, 唔夠用才去訂 費事個如意算盤打唔響
所以社會唔公平,咁智力既人,又會有人吹奏,收幾皮一個月。。

回覆 引用 TOP

又訪問法論聖姑 極有可能佢自資邀請記者訪問

泛民五大訴求:
1.成立「獨立」委員會,籌備港獨事宜
2.將港獨人士破壞行徑定性為義舉
3.釋放港獨義士並作出道歉及賠償
4.限時港共警員棄械投降
5.中共需向全球承認骯肛 is not China

回覆 引用 TOP

臭口馬的話只有黃狗曱甴會聽。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vvoy 於 2020-9-17 05:19 PM 發表

罷工救港

呢班人中邊個係馬婆?

回覆 引用 TOP

其實馬小姐係咪話醫院病床用唔哂都應該拆哂佢?啲藥用唔哂係咪掉哂佢?咁啲護士冇野做,係咪都要炒哂佢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-17 05:15 PM 發表

其實樓主日日咁轉貼臭果膠聞, 係咪想推冧間爛報? 真係用心良苦, 篇篇都係凸顯爛報九噏失實或杜撰抹黑嘅下流造謠報格嘅 ...
因為無人肯比錢睇,唯有轉貼迫人睇,慘!一貼收1毛!血汗打手

又 cap水

回覆 引用 TOP

改為備用狀態   無咩問題啦
唔會升到 每日一千
又去趕工掛

回覆 引用 TOP

過幾個月疫情反彈,呢位黃醫會鬧政府唔一早準備

回覆 引用 TOP

眼標題已知係毒果

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海灣捉高峰 於 2020-9-17 07:18 PM 發表

因為無人肯比錢睇,唯有轉貼迫人睇,慘!一貼收1毛!血汗打手
自從平果要收費, 我已經唔上平果網頁, 佢話每天可以免費睇一則新聞, 真係搞笑, 好似係施捨先有得睇.
平果新聞, 不看也罷.

曱甴秘笈 鳩吹鳩噏                这里是中国
      721 打輸人                     This is China
      831 扮死人                 中国 - 最炫民族风
含L啦馬仲2

回覆 引用 TOP

現在三叔國大爆發,整個世界疫情未穩,特區一定要謹慎是有必要

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-9-17 08:17 PM 發表

自從平果要收費, 我已經唔上平果網頁, 佢話每天可以免費睇一則新聞, 真係搞笑, 好似係施捨先有得睇.
平果新聞, 不看也罷.
水果日報用鹿頭look

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]