• 瀏覽: 38,459
  • 回覆: 438
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-17 04:35 PM 發表

被監控 呢啲叫你睇我唔到、而我一直睇住你
Peter L, 北斗連你個L樣都睇到喎,做曱甴唔好咁無知啦

https://k.sina.cn/article_635564 ... r.html?from=science

URL=http://s245.photobucket.com/user/kenny9288/media/mkfung13a_zpsukfqd393.jpg.html][/URL]

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-17 03:53 PM 發表

50分合格

中國由20分進步到25分
反中白痴一分都未有, 學人評分?

引用:
原帖由 jetflyer 於 2020-9-17 16:40 發表

無核動力會用咩動作?柴油?太陽能?燃油?斷估不會用風力啩。唔用核動力會有咩優勢或缺陷?
中國嘅航母唔駛開去美國恫嚇人, 用嚟保家衛國, 突破第一第二堵鏈, 已經卓卓有餘, Understand?

美博霧兄馮貝殼指有大量正句正名003航母採用風力起飛

杜鵑鳥
它將自己的蛋產在別的鳥的巢,推卸養育責任
更可怕的是寄生杜鵑鳥有種與生俱來的本能
一出生就會把其它的鳥蛋和幼雛推出鳥巢
自己獨享資源,扼殺原生幼雛的生存權利
自私的典範
又燒柴?

引用:
原帖由 ecwce 於 2020-9-17 04:59 PM 發表

中國嘅航母唔駛開去美國恫嚇人, 用嚟保家衛國, 突破第一第二堵鏈, 已經卓卓有餘, Understand?
突破完又係茫茫大海喎,突破咗又點?

引用:
原帖由 jetflyer 於 2020-9-17 04:40 PM 發表

無核動力會用咩動作?柴油?太陽能?燃油?斷估不會用風力啩。唔用核動力會有咩優勢或缺陷?
在水中央最方便梗係用水力發電啦

引用:
原帖由 jetflyer 於 2020-9-17 17:18 發表

突破完又係茫茫大海喎,突破咗又點?
無軍事常識嘅就唔好喺度廢up

加油!

回覆 引用 TOP

電磁彈射以係預計之內,想知佢會唔會再進一步用核動力?還是有新科技,動能轉電能系統?

成曰講幾勁有乜用,落埸打鑊最實際

引用:
原帖由 raywing86 於 2020-9-17 17:08 發表

又燒柴?
有傳係燒曱甴作為燃料

引用:
原帖由 temp4trade 於 2020-9-17 05:18 PM 發表

在水中央最方便梗係用水力發電啦
水力發電要水流急,大海水應該比較難用

003依然常規動力,004先期待

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-17 03:52 PM 發表

又係大陸啲飛機文

之前隻航母入水整返未
航母入水會沉嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]