• 瀏覽: 42,559
  • 回覆: 438
  • 追帖: 1
+16
中國加油!

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2020-9-17 10:10 PM 發表
起1000架都冇用啦,一味只打咀炮啫嘛,
呢頭話同阿差簽和,嗰頭人地蝦到上心口,咪又係話責任不在自己9up一輪自我感覺良好,
俾人睇死你識吠既狗唔咬人,背後就肯定美國挑撥架啦,全世界就睇你敢唔敢郁阿差,你就乜7高原起基地set醫院扮晒開拖,但又係廢話譴責,始終唔敢郁手,咁7把炮開左佢拖至講啦嘛,你睇普京有冇同烏克蘭多兩句廢話?美國點介入又點?幾日就霸左個克里米亞返黎,國際社會鴉雀無聲,呢啲先叫強國 ...
你知唔知62年打阿差之前都係忍咗5年打叉哥簡單.但打到去邊打到幾時你諗過未打贏咗要養多十幾億懶鬼你算過未係局部式戰爭定全面性毀滅戰又諗好未

美國佬借啲意show張圖,目的回應世界,先前被中國衛星監察到的圖片,表示我都得的心態;
查實最葡萄是印度,眼見人地一艘一艘起貨,自己卻.......

引用:
原帖由 Chifaiba1 於 2020-9-17 10:49 PM 發表
之前果兩架垃圾連飛機都吾敢練習,起多架都係用嚟搞笑?有艦載機未呀?
人地做咗幾千次練習你先嚟柒J15已經有幾十架啦.低B你終於响個井爬返出嚟啦!真係晃如隔世囉

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2020-9-17 10:58 PM 發表

不分藍/黃,只以事論事,我撐你架,自high得把口中國人最叻,阿差蝦到上心口仲一味廢話講和平,食屎啦!
死人邊便多

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-9-17 11:33 PM 發表
哂尻氣啦..

支支廢解連印度都打唔贏 
呵呵.今年阿差冇端端死咗廿幾人62年比咁廢嘅中國打到滅國咁滯阿叉真係勁

引用:
原帖由 kikola 於 2020-9-17 02:54 PM 發表
呢啲就係中國速度👏
笑印度阿3

引用:
原帖由 煩Q死 於 2020-9-18 09:20 AM 發表

你知唔知62年打阿差之前都係忍咗5年打叉哥簡單.但打到去邊打到幾時你諗過未打贏咗要養多十幾億懶鬼你算過未係局部式戰爭定全面性毀滅戰又諗好未 ...
以前世紀就可以玩大屠殺,蒙古西征滅族式要地唔要人..
中國又唔玩奴隸,種姓..要處置十多億不思上進既懶鬼,只會拖低中國既所有指標...

引用:
原帖由 onnam 於 2020-9-17 11:51 PM 發表

Britain’s biggest ever warship, the new £3.1 billion (US$4.2 billion) aircraft carrier HMS Queen Elizabeth, has a leak and needs repairs, the Ministry of Defence (MoD) said on Tuesday. ...
換軸承問題應該不大

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2020-9-17 04:35 PM 發表
中國不斷自強,反之香港有什麼?

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。 ...
呢啲都系香港需要反思嘅問題,枕住受到西方思想嘅影響,人哋進步緊嘅時候,香港教育,司法確不斷出現問題?

引用:
原帖由 Retired2019 於 2020-9-17 04:30 PM 發表

反中央份子靜雞雞蠢唔得嘅,係要死出嚟7. 除左像皮艇,舢舨。架架艇都入水架啦,DLLM白L痴。
佢講既系印度自制果隻航母(造左十幾年)一出海就入水回廠,曱甴不學無術又無時事常識所以成日被人恥笑!

支持

引用:
原帖由 煩Q死 於 2020-9-18 09:24 AM 發表

人地做咗幾千次練習你先嚟柒J15已經有幾十架啦.低B你終於响個井爬返出嚟啦!真係晃如隔世囉
大陸做航母都唔係主要為台海
其實美國打唔打台灣牌,大陸都要處理台灣

一個大國點容忍肚腹有外國勢力把刀指住。
有民進黨只係加快腳程。

文統不成環境下,中國早晚就會武統。
原來下餃子,買兩棲登陸艇,唔需要甘快,因為大家都覺得2030先會取代美國。

點知美國突然訓醒, 圍堵大陸攪台灣台毒, 大陸味加快組軍,同埋操練咯。
成日就串大陸得個講字。

依家成個勢比你睇到啦,中國鷹派已經按奈唔住要打勒。
仲只係張牙舞爪階段,肯定係習近平信心唔夠,強壓國內軍隊咋。
仲話習近平獨裁 其實台灣人應該慶幸習近平仲有影響力。
不過如果習近平擋唔住鷹派壓力,最多都係由2030年以內行動,變成 2020/21之嘛

空談誤國實幹興邦!
一艘航母要形成戰鬥力,還有個漫長的過程,切忌驕傲,待航母戰鬥群形成體系作戰能力,再慶祝不遲。

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-9-17 11:57 PM 發表
美國國防部見財政部時會說...........中國軍事強大威脅美國....要錢造艦艇.....!!
當美國國防部有新武器推出市場時會說..........中國的軍事水平根本不入流.......!!

流氓的作派習慣就好了...........!! ...
講來講去就係$

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]