• 瀏覽: 3,866
  • 回覆: 60
+2

伯伯敢做敢當,同著草走佬破壞香港的黑暴無得比,犯法終要受的

一樣還一樣
傷人點可以講成熱愛社會
雖然我都好L憎雙鋒

黃蓮聖教 殺人放火 又睇唔到

老翁好有承擔,抵贊👍

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-17 04:51 PM 發表

你地睇清楚呢單畸屎先啦
世界各地示威掟汽油彈係閒事
唔通暗殺官員都俾保釋?
盲撐都有個限度唔該
掟氣油彈係等閒事?你俾我用氣油彈掟下你,你d漢姦 黃屍 曱甴真係痴Q線

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-9-18 01:49 PM 發表
伯伯敢做敢當,同著草走佬破壞香港的黑暴無得比,犯法終要受的
所以殺彥林的人都係敢做不當?

這個時候曱甴就忘了違法達義了.

引用:
原帖由 paulchen 於 2020-9-18 01:51 PM 發表
一樣還一樣
傷人點可以講成熱愛社會
雖然我都好L憎雙鋒
多餘,佢講嗰三件係社會大害,唔算係人黎架啦!

阿伯為社會斬妖除魔,值得敬重

引用:
原帖由 愚人之石 於 2020-9-18 02:31 PM 發表

所以殺彥林的人都係敢做不當?
你係兇手?你點知被殺?

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-9-17 14:15 發表
八旬老翁今年4月16日在中聯辦外以金屬尖鑿刺向「長毛」梁國雄腰窩,聲稱要替天行道,被控襲擊致造成身體傷害罪。案件原定今早開審,但老翁在開審前認罪,惟他強調自己是為「香港出頭」,又謂「我係為大家好,唔係為自己」,更揚言「一個許智峯,一個黃之鋒,兩個遲早都要死」。雖則如此,裁判官鄭紀航仍指老翁熱愛社會,只因政見不同而犯案,遂先為老翁索取社會服務令報告,押後至下月13日判刑,其間老翁更可繼續保釋。

...
E! 點解呢D野由你地講嘅? 平時係黃官, 藍絲批評咩?
「一個許智峯,一個黃之鋒,兩個遲早都要死」唔係恐嚇呀! 肥佬黎都無事, 呢D明明係事實
除非你話怪胎, 河童唔會死, 咁就可以告亞伯啦

有幾熱愛社會呀官又知,一次犯錯就知啦

正義的法官,雖然伯伯真的是犯了法,但絕對支持他愛黨愛國和支持香港警隊的心,所以希望他的判罪不會太重,判社會服務令已足夠

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-17 05:33 PM 發表
我想搞清楚一個問題,係咪只要愛國,就連殺人放火、姦淫擄掠都可以冇事?
犯法就犯法,不過絶對支持愛黨愛囯總比反黨反國的曱甴判罪應較輕

中共幾時來港洗腦?

犯民同毒果廿幾年來日日洗香港人腦就盲到睇到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]