• 瀏覽: 8,294
  • 回覆: 176
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 wai1972 於 2020-9-17 11:57 AM 發表

人民力量副主席譚得志(快必)早前被控多項發表煽動文字及公眾地方作出擾亂秩序罪而被捕,現時正還押。他今日(17日)到高等法

傻A譚得意小朋友,不是次次都有黃官把關⋯⋯慢慢找住上期數先啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200917/bkn-20200917115141286-0917_00822_001.html ...
奇怪
錢禮話佢品格良好喎

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

抵L死、正仆街!垃圾

回覆 引用 TOP

呢d就叫報應啦,黃絲港獨睇住啦

回覆 引用 TOP

都是為了佢好,免得佢偷渡被內地抓獲按內地的國安法審,那是要死刑的,港區國安法沒有死刑。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-17 12:18 PM 發表

支持快必
~~去死!

回覆 引用 TOP

車公再次顕靈

回覆 引用 TOP

譚得意小朋友, 政治好玩嗎?

回覆 引用 TOP

看他囂張跋扈的態度,肯定要拘押起,先享受下這兩個月羈押期前菜,跟主上主菜,等到美點雙輝+紅豆沙時睇怕都老到掉了幾隻牙.

回覆 引用 TOP

其實佢應該入男監獄定女監獄呢?
如果判佢入男監獄, 開心死佢!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 17/9/2020 12:18 發表

支持快必
口講有撚用咩,課金啦,曱甴。

(我的離開是為了回來!)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wai1972 於 2020-9-17 11:57 AM 發表

人民力量副主席譚得志(快必)早前被控多項發表煽動文字及公眾地方作出擾亂秩序罪而被捕,現時正還押。他今日(17日)到高等法

傻A譚得意小朋友,不是次次都有黃官把關⋯⋯慢慢找住上期數先啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0917_00822_001.html ...
又一意外判決

回覆 引用 TOP

一個企前,一個企後,就知邊個精邊個蠢

這個世界老散何其多,你我就是其中的一個;
我喜愛證券市場,因它是我的遊樂場!
亂市做英雄,英雄造亂市;
好股有好報,輸極有個譜!
(感受生活,活在當下 ; 我要積極面對人生!)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-17 12:18 PM 發表

支持快必
好快必晒屎了

回覆 引用 TOP

有待改進,加油

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]