• 瀏覽: 8,298
  • 回覆: 176
  • 追帖: 1
求仁得仁

回覆 引用 TOP

譚得志你只屎忽鬼繼續食香啦

學下慢必啦蠢能,人地風生水起,你就越來越柒

回覆 引用 TOP

坐坐吓就無人記得架喇

老實講,河童瘋都而家都無事無幹真係唔抵

呢個人渣遇唔到錢禮, 想保釋著草返大陸都唔得添

引用:
原帖由 tamadabi 於 2020-9-17 12:20 PM 發表

坐坐吓就無人記得架喇

老實講,河童瘋都而家都無事無幹真係唔抵
河童已經坐過放返出來啦

回覆 引用 TOP

你估個個到係叉婆咩?
執下番梘先啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2020-9-17 12:22 PM 發表

呢個人渣遇唔到錢禮, 想保釋著草返大陸都唔得添
有,上次叉婆想比佢保釋,不過其它案件批唔到

回覆 引用 TOP

犯民話今次發達了,又有工開,拿拿臨開記招同攪眾籌

太好,賤畜以為無皇管,到處撩事鬥非,侮辱別人。坐吓啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wai1972 於 2020-9-17 11:57 AM 發表

人民力量副主席譚得志(快必)早前被控多項發表煽動文字及公眾地方作出擾亂秩序罪而被捕,現時正還押。他今日(17日)到高等法

傻A譚得意小朋友,不是次次都有黃官把關⋯⋯慢慢找住上期數先啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0917_00822_001.html ...
不過黃宮仲係佔大多數,數量很多,令人擔心。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wai1972 於 2020-9-17 11:57 AM 發表

人民力量副主席譚得志(快必)早前被控多項發表煽動文字及公眾地方作出擾亂秩序罪而被捕,現時正還押。他今日(17日)到高等法

傻A譚得意小朋友,不是次次都有黃官把關⋯⋯慢慢找住上期數先啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0917_00822_001.html ...
好正常喎!
保釋就當無事?
不停干犯相同罪行,
狗官點大膽都保你條契弟唔住啦🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-9-17 12:26 PM 發表

犯民話今次發達了,又有工開,拿拿臨開記招同攪眾籌
呢個指定動作啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 funsun13 於 2020-9-17 12:00 PM 發表

大快人心
我想問下如果 畀佢保釋 係咪又要交錢同返啲旅遊證件畀法官呢

最衰佢拍檔,個個月呃十皮嘢,搞到佢要不停出位搏做已完

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]