• 瀏覽: 43,206
  • 回覆: 379
  • 追帖: 4
+14
去到沙咀勞教中心的生活,是他未曾設想過的衝擊。「同期少年犯中,部分是我之前參加社團活動時就認識的。我印象中他們都是很趾高氣揚、不可一世,但往沙咀的那程船中,他們開始變了另一個人:全身發抖、不發一言。」
證明係有效

唔係咩叫勞改

我有lan線免費送贈

傻的人先會信.信你一成就OK,其他就吹吧.
洗澡10秒,你沖俾我睇.
咩手拿屎尿,叫你自己清潔番就老吹.

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-9-17 11:12 AM 發表
放心啦,點都唔會慘得過大陸12傻仔
諗起上面嗰12門徒...真係笑而不語...借反送中搞事...變左自動送中...

都係叫番沙咀勞役中心貼切啲!🤭

都係果句
罪有應得!
出得嚟行,預咗要還就梗架啦!

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-17 11:43 AM 發表
咁其實只會令香港人更加仇恨中國
好似你咁 逢中必反 但又用中文字🤔🤔

坐監唔使受苦?叫什広坐監?
不如叫渡假啦
曱甴慢慢享受

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2020-9-17 12:27 PM 發表

你咁數落去, 日本侵略中國捉人去做生化實驗, 希特勒捉猶太人入集中營虐殺, 敘利亞平民受生化武器屠殺, 沒完沒了, 從來沒有嘻嘻嘻

所以依家香港曱甴話政府暴政, 民不聊生, 官迫民反, 只是小菜一碟, 坐井觀天 ...
哈哈都糸丫自古以來全世界包括內部都是侵略
糸現代稍為無咁血腥啫哈哈好多去咗玩經濟哈

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-17 11:43 AM 發表
算吧啦暴徒, 政府派1萬蚊對你地咁好果陣, 你地有無講多謝?

優秀青年,去果度繼續5大訴求,爭取民主不分地方,加油,沒民主就別出來

引用:
你幾時去洗屎

少年犯不慎失禁,要用手捧住失禁穢物罰站

後生仔無端端會不慎失禁???

有排捱……😢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]