• 瀏覽: 39,542
  • 回覆: 379
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-17 11:43 AM 發表

咁其實只會令香港人更加仇恨中國
可能你仲後生, 97前比港英政府政治部捉走, 通常都會神秘失蹤, 放得返出來唔係痴就係呆, 如果你知真相, 英國衰大陸幾百倍, 你都係未見過大蛇痾尿, 比人洗腦洗到傻hi左

熱賣及精選
引用:
原帖由 unsx 於 2020-9-17 11:36 AM 發表

真唔真? 係真會唔投訴? 唔搵報紙佬?
要查清楚喎,係真既就要搵返果D人渣出來.
係假既就要澄清返,唔好成日傳傳傳,成日真真假假傳到亂晒龍.
投訴乜 ?

非常希望係真情況

唔想辛苦直接坐監囉

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-17 11:43 AM 發表

歡迎呀

引用:
原帖由 東方雀躍的師姐 於 2020-9-17 11:49 AM 發表

講到12只廢青自己送中我都開心
家下朝朝訓醒枕頭成灘口水

引用:

即係犯咗法都唔拉得?

引用:
原帖由 john117 於 2020-9-17 11:10 AM 發表

電影《同囚》中,少年犯在勞教中心受到許多不人道對待,如「徒手清潔馬桶」、「洗澡時間只有十秒」、「要以體罰換取上洗手間的機會」等。有份參演的紋身師麥以馬說:「情節都是我的親身經歷。」他說現實有時甚至比電影更戲劇性:「有些片段電影沒有拍出來,好像少年犯不慎失禁,要用手捧住失禁穢物罰站。」懲教署沒直接回應上述事件是否屬實,只表示該署投訴調查組會展開詳細調查。若證實職員有任何違紀行為會進行紀律處分;若發現 ...
難以置信,完全不合理

唔知大陸精彩啲定香港精彩啲。

阿事主而家幾多歲先

我都話沙咀成功率好高架啦
特別係對付18歲以下果啲,救番佢一生前途架

睇過啦!仲要比人天光吊老母吊到天黑!諗起都想死(笑)!

引用:

同曱甴無咩討論空間
就算頒個獎章都會話招安
所以殺滅害蟲刻不容緩
正常人見到曱甴 都要舉報去國安
着左草未呀?

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2020-9-17 12:07 PM 發表

可能你仲後生, 97前比港英政府政治部捉走, 通常都會神秘失蹤, 放得返出來唔係痴就係呆, 如果你知真相, 英國衰大陸幾百倍, 你都係未見過大蛇痾尿, 比人洗腦洗到傻hi左 ...
其實60年代文革時咪一樣
邊有100%公平嘅國家政府
從來沒有哈哈哈哈

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]