• 瀏覽: 32,148
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
+8
萬佛朝宗

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2020-9-17 12:19 發表
 年頭果時仲話印度人食咖哩可以防新冠病毒所以小人中招...
完來係因為唔檢測就無人中....
不過印度而家真係發力狂追...好大機會幫侵侵取代肺炎第一國既地位.
到時侵侵又話佢控疫成功 ...
台灣又係一樣唔驗就當冇

印度竟敢超越美國,印度要被制裁了

吖三同滷味兩兄弟.半斤八兩

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2020-9-17 12:08 PM 發表
印度死亡人數不及美國一半,應該有恆河抗生素護體。
我比較相信印度一早超過美國,以印度能力根本好多人中左死左都沒檢測過,叫喬寶寶返去煮咖喱,佢吹過咖喱可以防治。

不是危言聳聽,以印度的統計基準,肯定有大量未入紀錄,能暴光收錄的只限於大城市.
其實香港應完全禁止21天內曾停留印度的人入境.

引用:
原帖由 yctbmcl 於 2020-9-17 02:17 PM 發表

台灣又係一樣唔驗就當冇
係...台灣無內銷, 只有出口..真係搞笑

美國巴西因咩會降得咁快

記得早期網絡瘋傳印度咖哩抗新冠肺炎,事實證明咖哩係冇C用嘅, 最重要係政府抗疫措施得法, 人民齊心合作。

中國14+ 億人口能迅速控制疫情, 值得驕傲!

仲有疊羅漢冠軍
引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-17 02:24 PM 發表

已經係空軍墮機世界冠軍
依家又就快贏埋美國肺炎感柒人數
如過死人超過25萬
應該會係三料冠軍

呢舖真係超英趕美呀.

可能同邊境衝突有關,侵侵要求三哥超越佢先會幫三哥手對付中國。

引用:
原帖由 ckwarthur 於 2020-9-17 10:41 AM 發表
印度周三(16日)累計確診新冠肺炎的人數突破500萬,每日新症數字仍在飆升,數以萬計的貧困村鎮正進行檢測。外界預計,該國

?20200916225703

印度周三(16日)累計確診新冠肺炎的人數突破500萬 ...
狼狽為奸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]