• 瀏覽: 1,351
  • 回覆: 31
灣仔警察總部去年6月26日晚被示威者包圍,26歲地盤工人岑曉麟涉嫌參與暴動及打爆一名便衣男警的「痱滋」一案,今日(17日

攪掂一個,會唔會陸續有黎

願香港和平

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200917/bkn-20200917102324214-0917_00822_001.html

26歲大把前途

法官:唔係優秀嘅地盤工

暴動罪成幾多碌

靚仔到🤔🤔

暴動罪罪成,抵死

攞左安家未?

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-9-17 10:33 AM 發表
暴動罪成幾多碌
5年起錶,認罪減一年,即係曱甴文宣5大素救,減一就可🤔🤔

佢同Lunch gor邊個地位高啲?

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-9-17 10:35 AM 發表
攞左安家未?
上次個睇肉教師網上眾籌50萬,靚仔又可以照板煮碗,總之金主已經冚咗水喉🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-17 10:35 AM 發表

5年起錶,認罪減一年,即係曱甴文宣5大素救,減一就可🤔🤔
呢單被告應該冇認罪,要睇下其他求情理由...應該判4-5碌..

五年監禁,減一亦可...

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-17 10:40 AM 發表

呢單被告應該冇認罪,要睇下其他求情理由...應該判4-5碌..

五年監禁,減一亦可...
可能髮官認為唔係咁優秀 ,希望喺監獄度可以改過自身喇🤔🤔

叫父母點算

又係高職位,高學歷人士

引用:
原帖由 LEE1989 於 17-9-2020 10:31 發表
灣仔警察總部去年6月26日晚被示威者包圍,26歲地盤工人岑曉麟涉嫌參與暴動及打爆一名便衣男警的「痱滋」一案,今日(17日

攪掂一個,會唔會陸續有黎

願香港和平

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0917_00822_001.html ...
說白了就是接軌西方的後遺症,思想開始接近西方人,就會變得愈來愈暴力。
個人主義,自大無比。
所以就明白為什麼北方政權要防治人民崇洋媚外。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]