• 瀏覽: 2,231
  • 回覆: 54
+3
引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-17 03:10 PM 發表

拉都拉你先啦
又睇下點?你有冇回鄉証呀?解封後,上去大陸走轉睇下點

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-17 03:13 PM 發表

又睇下點?你有冇回鄉証呀?解封後,上去大陸走轉睇下點
乜中港有別咩,你係咪想犯法

引用:
原帖由 74x 於 2020-9-17 07:39 AM 發表
近年多宗具爭議案件的涉案人士均獲「放生」,包括壹傳媒黎智英涉刑恐東方報業集團(下稱「東方」)男記者案、東方與電視廣播有限

?20200917073748

東方有東方up
肥驊個位依然穩如泰山

新聞來源連結:
...
黑金法律!恐怖主義法治!黑暴狗官橫行!香港立稅入埋單!

引用:
原帖由 74x 於 2020-9-17 07:39 AM 發表
近年多宗具爭議案件的涉案人士均獲「放生」,包括壹傳媒黎智英涉刑恐東方報業集團(下稱「東方」)男記者案、東方與電視廣播有限

東方有東方up
肥驊個位依然穩如泰山

新聞來源連結:
...
她若不是律政司,之咪又係馬道長,黃崇厚何俊堯之流,點會做野,嘥氣!想作為?非阿爺出手不何啦!

今天最後上訴日期又放生肥佬黎!

引用:

東方有東方up
肥驊個位依然穩如泰山

新聞來源連結:
...
好奇怪! 係人都知係黃狗官放人 東方記者案 記者唔係要狗官解釋 竟然又係律政司
其實大部分都係前律政司無做好本分,無論當時或現在,記者都唔提,公正嗎?
報館同記者真係咁幼稚?  除非係有目的,又想 洗腦 播毒?
曾經是東方支持者,估唔到現今東方淪為  (毒果2.0), 悲哀!
醒來吧,香港人! 周家都係豺狼,賣國賊,小心被洗腦

個記者上到法庭,
常常偷笑,
以為可以釘死黎厠英。
㸃知比個官質疑。

大佬呀!
你開心都唔好咁揚。
忍下得唔得。
做戲做全套。

方向可以私人檢控

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-9-17 08:32 AM 發表
林鄭啲𡃁冇個做L到嘢.
有,環保光頭星,推出三電一腦回收計劃,搞到全港大型電器周街掉,神憎鬼厭。

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-17 03:15 PM 發表

乜中港有別咩,你係咪想犯法
驚呀,?原來你真係冇回鄉證架所以問非所答喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]