• 瀏覽: 2,264
  • 回覆: 54
+3
放生肥佬黎方向報仲唔咬住放?

大家知不知林鄭原本想揾錢禮來做香港國安法的主審法官,幸好錢禮是外國藉才不能成事

根本,現在這局面就係林鄭意思?

呢單事已說明林鄭在千方百計破壞國安法之中!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-17 08:26 AM 發表
因為林鄭都係曱甴, 在佢冶下
楊潤雄處理黃師走數, 審理反中教材走數
聶德權處理投票被黃人走法律的堵塞又走數, 處理黃公墓員又走數
邱滕華處理港台又不了了之, 由警方統一發放記者証又不了了之
...
醫管局到而家都冇處理黑醫護, 違背了三月時保留追訴權, 又不了了之喎
所以司法黃到咁, 鄭若樺廢到咁, 咪就係林鄭班子囉, 

林鄭仲叫大家勿批評法官添

總之香 ...
x2

師兄,你完全講中我心裡既說話

如果阿爺再唔出手整治特區政府,恐怕無得救喇…尤其是教育,教育局一定要清洗所有黃師,否則為禍下一代

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-9-17 10:02 AM 發表

x2

如果阿爺再唔出手整治特區政府,恐怕無得救喇…尤其是教育,教育局一定要清洗所有黃師,否則為禍下一代
林鄭條趴街處理記者證事件,黃到露晒骨,
記得上年10月時全埃都有聲音要打擊假記,要求統一由警方發放,但黑記在林鄭的記者會,似夾埋咁,黑記一提問,林鄭又自已政府放血,主動話唔會做呢件事,又保住班為害社會的假記者!

林鄭曱甴到出晒面,所以華記咁都想保佢,所以連華記都小埋!

林鄭一上台,即用公帑派五十億俾教育界,我當時已經話佢暗黃啦

放任林鄭為患香港,我真唔明中央在盤算甚麼?咁嘅漢奸應捉去審,判斬立決就差唔多!

法棺病毒禍害香港,可以比美,美國肺炎禍害世界

引用:
原帖由 jvr^_^ 於 2020-9-17 01:42 PM 發表
法棺病毒禍害香港,可以比美,美國肺炎禍害世界
大家小鄭若樺有q用?大家小馬杜立有q用?根本佢地上司林鄭默許!應駡都駡林鄭啦!

林鄭,上年黑暴出現就閃,人影都冇埋,仲在7月9月揾路透社幫你放風扮深宮怨婦,話樣樣都冇能為力,所以任黑暴為禍香港

如今,國家法俾權你監管法官,但黃官而家仲變本加厲,你仲要大家勿干涉法官,你呢隻大曱甴仲有咩好解釋?

中央,根本林鄭不除,黑暴難平!醒下吧!

林鄭應解釋一下,你一上場就立撥200億俾醫療界,50至60億俾教育界,但結果是質素衰咗,這兩界別更成黑暴的大本營,林鄭你攪乜9?

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-9-17 10:02 AM 發表

x2

當初都估楊潤雄條粉腸雷聲大雨點小去懲治教育界的黃色勢力,而家咪拖拖到不了了之!

其實上年林鄭的行為是出晒面去助長黑暴力,但打擊黑暴就係零!
但中央都唔知攪乜,仲信呢條趴街?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-9-17 07:58 AM 發表
香港罵法官係藐視法庭
而家好似無人理🤷
你唔識就亂嗡,法官審案過程係不容干犯,但審後大眾係有權監察及討論!不妥的法官大家可公開譴責,甚至控告佢!

林鄭,你的曱甴惡行已讓不少支持政府的藍營kol公開小9你

請問中央何時會拘捕佢?

https://youtu.be/HYzHbrUkzIg

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]