• 瀏覽: 22,985
  • 回覆: 10
+5
引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-17 06:14 AM 發表
【本報綜合報道】印度傳媒昨日報道,中印外長在俄羅斯首都莫斯科達成五點共識前,中印軍隊曾在對峙的班公湖地區開火,雙方向空中發射一百至二百發子彈,激烈程度超過較早前的楚舒爾湖鳴槍示警事件。印度國防部長辛格前日表示,印軍在加勒萬河谷衝突中對解放軍造成重大傷亡........

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/2020091 ...
三哥新聞,呃到你暈🤔🤔

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-17 07:06 AM 發表

這新聞內地也出現了
這就有點意思
佢地日日出作文🤔🤔

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-17 07:10 AM 發表

以前印度吹牛逼新聞,內地一般都不會報道
現在很多媒體開始轉載
有點造勢味道了
佢地有好多人用芵文,三哥先出,然後鬼佬轉載 ,跟手手中國公知當寶,好似傷講爛果出處係大妓園,大妓園消息來自 lunch哥(永遠是消息人士)🤔🤔

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-17 07:18 AM 發表

原來阿三說的是6月的事
印媒說,這是中印在拉達克東部實控線沿線持續對峙以來,印度政府發表的第一份官方聲明,具有極其重要的意義。
辛格的講話不長,一方面是宣揚印方如何占理、如何英勇,儘量把造成邊境地區的緊張局勢的責任甩鍋給中國,批評是“中方打破了之前的協議”,稱“印度軍隊的背后是13億印度人民”,“印方已做好應對一切的準備”。
另一方面,辛格也強調要用和平方式解決爭端,並表示,“過去,我們 ...
國內經濟爛透,要揾可控事情 轉移視線🤔🤔

引用:
原帖由 煩Q死 於 2020-9-17 09:25 AM 發表

唔駛呃.睇見都暈
佢地啲新聞先給鬼佬聞🤔🤔

大家向天開槍,中國空氣被痛擊了🤔🤔

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-17 06:56 AM 發表

樓主別說你想不明白
1962年連老毛都想了三天三夜沒想明白為什么印度挑起戰爭
好簡單,三哥習慣用括約肌思考, 咖哩食得多 括約肌口發熱 即是腦袋發熱🤔🤔

引用:
原帖由 井底遠方的貓奴 於 2020-9-17 10:54 AM 發表

當年日本都系為咗轉移視線國內發動戰爭,跟住佢就失敗咗,印度可能都要試噉嘅結果就系
三哥又未必會爆,佢地牛屎牛尿都可以食,只係滴滴要玩野🤔🤔

引用:
原帖由 井底遠方的貓奴 於 2020-9-17 03:31 PM 發表

就算有好多牛屎牛尿都唔夠印度人食嘅,話曬人太多,話唔定嗰陣印度嘅有錢佬會喺屋裏面堆積牛屎
佢地太可愛, 樂天知命 幾千年都係被統治嘅時間多 習慣了便好🤔🤔

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2020-9-17 07:59 PM 發表

🤣比三哥人民睇之嘛
唔係架,比鬼佬睇和轉發,然後爛果/中國公知拿來引述🤔🤔

引用:
原帖由 井底遠方的貓奴 於 2020-9-18 03:23 PM 發表

都只能夠話特朗普日日講耶穌再考驗,佢,佢就唔知耶穌都已經睇唔起佢喇。
浸浸跟女婿信油太教🤔🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]