• 瀏覽: 23,067
  • 回覆: 228
+5
香港民主人點解咁弱智, 就係他們得到自己差差爸爸遺傳

印度最叻狐假虎威

印度佬除左強姦叻之外,由bb到90歲都強得落,其他野連屎都不如

三哥高層戇柒柒, 推自己20萬大軍上戰場, 但唔係俾人民解放軍打死, 而係因支援不足而餓死凍死......

阿叉哥除了識老強, 仲識乜野.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-17 06:14 AM 發表
【本報綜合報道】印度傳媒昨日報道,中印外長在俄羅斯首都莫斯科達成五點共識前,中印軍隊曾在對峙的班公湖地區開火,雙方向空中發射一百至二百發子彈,激烈程度超過較早前的楚舒爾湖鳴槍示警事件。印度國防部長辛格前日表示,印軍在加勒萬河谷衝突中對解放軍造成重大傷亡........

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/2020091 ...
中國似乎唔想打,但多次踩到埋身仲可以啞忍咩?
不加切切實實話畀嚤囉知中國唔係病貓,亦顯示畀全世界睇吓中國係有能力應付任何入侵者!

其實新冠肺炎 唔係影響個肺 影響個腦 一個美國一個印度 兩個都痴癡呆呆 加埋台灣 日本 可以坐埋一枱打枱麻雀

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-17 06:56 AM 發表

樓主別說你想不明白
1962年連老毛都想了三天三夜沒想明白為什么印度挑起戰爭
基本上1962年中國已可全滅印度..
但當年中國都要為本身人口太多而苦腦,吞併印度人口仲要DOUBLE都唔知點攪好...

照顧三哥脆弱情感

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-17 06:14 AM 發表
【本報綜合報道】印度傳媒昨日報道,中印外長在俄羅斯首都莫斯科達成五點共識前,中印軍隊曾在對峙的班公湖地區開火,雙方向空中發射一百至二百發子彈,激烈程度超過較早前的楚舒爾湖鳴槍示警事件。印度國防部長辛格前日表示,印軍在加勒萬河谷衝突中對解放軍造成重大傷亡........

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/2020091 ...
愚弄國民,轉移疫情。
阿三官員夠膽死話無感染,昨天又9萬7

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2020-9-17 09:08 AM 發表
阿叉哥除了識老強, 仲識乜野.
奉承西人

引用:
原帖由 wingleung0406+ 於 2020-9-17 09:09 AM 發表

中國似乎唔想打,但多次踩到埋身仲可以啞忍咩?
不加切切實實話畀嚤囉知中國唔係病貓,亦顯示畀全世界睇吓中國係有能力應付任何入侵者!
現代戰爭又有人道責任,中國要打勝印度不難,但要一個咁不知恥既國知難而退就困難,又唔可以全部垃圾屠殺晒..
上次1962直指印度首都已經揭示印度國家弱點,根本唔適合和中國打仗..
由4000米高原直指3,400公里外既新德里,集中兵力,一股作氣就可令佢淪陷..
但印度竟然仍想挑起戰事,成班領導人個腦絕對有問題..

引用:

新聞來源連結:
印式愚民術痛擊之下老解死咗2件但三哥死咗廿幾件三哥防長視之為大勝因為唔係被全滅

引用:
原帖由 A1000 於 2020-9-17 06:27 AM 發表
係咪一個地方或者國家,肺炎感染人數多,就會有呢啲新聞呢?
有冇肺炎三哥都係咁架啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]