• 瀏覽: 23,063
  • 回覆: 228
+5
佢哋繼續自大加自戀我就放心了!

引用:
原帖由 A1000 於 2020-9-17 06:27 AM 發表
係咪一個地方或者國家,肺炎感染人數多,就會有呢啲新聞呢?
巴西好似冇。

佢主人傻侵都話自己係最成功嘅腫桶

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-9-17 07:51 發表

巴西好似冇。
巴西梗係冇啦!佢而家測試緊中國嘅疫苗。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-17 06:14 AM 發表
【本報綜合報道】印度傳媒昨日報道,中印外長在俄羅斯首都莫斯科達成五點共識前,中印軍隊曾在對峙的班公湖地區開火,雙方向空中發射一百至二百發子彈,激烈程度超過較早前的楚舒爾湖鳴槍示警事件。印度國防部長辛格前日表示,印軍在加勒萬河谷衝突中對解放軍造成重大傷亡........

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/2020091 ...
用印度病毒痛擊。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-17 07:56 AM 發表

我后來看了環球報道
環球說的是印度國防部長指的6月的事
東方沒有指出具體時間,非常含糊
香港傳媒就是要制做虛假文宣,但他們沒有想過中國一旦開始首戰,就不可能停下了。。。
打得印度必同時攻擊東南海收台驅美。。。
香港亦必遭殃。。。
首戰亦即終戰!!!

印度就快全國感染肺炎滅國

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2020-9-17 06:59 AM 發表

三哥軍隊以雜技稱霸,話向國軍痛擊至傷亡慘重…………,邊有人信,除左呀三愚民。
重大傷亡, 又冇話係人, 貓狗大象老鼠唔得架?

引用:
原帖由 kkeerrr 於 2020-9-17 08:07 AM 發表
印度就快全國感染肺炎滅國
呢個真係本世紀最強, 14億人全民染疫

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-17 06:56 AM 發表

樓主別說你想不明白
1962年連老毛都想了三天三夜沒想明白為什么印度挑起戰爭
應該係本土女性滿足唔倒佢地, 所以要侵略其他國家搶女.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]