• 瀏覽: 23,027
  • 回覆: 228
+5
今時今日,你印度佬去過嘅地方要丟空十四日先有人夠膽再去㗎,你走過嚟人哋係避開你唔係怕呀🤭

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-17 06:14 AM 發表
【本報綜合報道】印度傳媒昨日報道,中印外長在俄羅斯首都莫斯科達成五點共識前,中印軍隊曾在對峙的班公湖地區開火,雙方向空中發射一百至二百發子彈,激烈程度超過較早前的楚舒爾湖鳴槍示警事件。印度國防部長辛格前日表示,印軍在加勒萬河谷衝突中對解放軍造成重大傷亡........

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/2020091 ...
匪軍戰敗?

引用:
原帖由 魯先生 於 2020-9-17 09:57 AM 發表

咁多抗日神劇,都好意思咁話人地!
中國人真係一個謎黎!
抗日神劇有冇戰士跑得快過跑車,單手抽起燈柱呢D超級戰士呀?

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-17 01:08 PM 發表

前段時間軍方人士說的好像就是我們胡叼盤
環球有時屁股系歪的
看樣子印後面的各老板要求印打場代理人戰爭,檢驗中國軍力水平。。。

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-17 09:15 AM 發表

基本上1962年中國已可全滅印度..
但當年中國都要為本身人口太多而苦腦,吞併印度人口仲要DOUBLE都唔知點攪好...
1962年適逢國內大躍進鬧饑荒,雖然戰士勇猛,奈何補給路線非常困難,補給物資亦短缺,冇辦法打一場持久戰
另外加上國際環境,啱啱同蘇聯反面,美國又未有接觸,美蘇兩國口頭上都系傾向幫印度
所以解放軍差唔多打到新德里之後 就迅速撤軍,退回西藏高原
被印度佔領嘅藏南地區本來已經搶返,但由於地理補給困難,最後都選擇放棄駐守

引用:
原帖由 ricowong2503 於 2020-9-17 08:58 AM 發表
印度佬除左強姦叻之外,由bb到90歲都強得落,其他野連屎都不如
講嘅對,都唔知印度嗰度嚟嘅勇氣同中通叫板,唔通就憑自己長嘅黑嗎?

印度咖喱加左白粉?

印度防長:已打殘老解軍,死的死,傷的傷!

引用:
原帖由 archress 於 2020-9-17 01:37 PM 發表
印度防長:已打殘老解軍,死的死,傷的傷!
印度民眾歡呼!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-17 06:14 AM 發表
【本報綜合報道】印度傳媒昨日報道,中印外長在俄羅斯首都莫斯科達成五點共識前,中印軍隊曾在對峙的班公湖地區開火,雙方向空中發射一百至二百發子彈,激烈程度超過較早前的楚舒爾湖鳴槍示警事件。印度國防部長辛格前日表示,印軍在加勒萬河谷衝突中對解放軍造成重大傷亡........

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/2020091 ...
肺炎強姦犯

阿三睇完魯迅阿Q正傳用精神戰勝法

引用:
原帖由 日落的漁港 於 2020-9-17 01:30 PM 發表
印度咖喱加左白粉?
印度迷幻藥,舉世無雙的。。。

咖喱佬打少陣飛機啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]