• 瀏覽: 30,263
  • 回覆: 320
+3
即係要無片先可以告得入?!

9官

引用:
原帖由 kelvin180 於 2020-9-16 06:25 PM 發表
9官放生曱甴好正常,同樓主。曱甴同類!
有時可能係警察既情緒過份激動既,
咁大壓力

引用:
原帖由 barcam002 於 2020-9-16 06:46 PM 發表
官逼民反
上年6月反到而家喇,平行時空定成日只睇太公淫匯雞報假新聞!

警員證供有錯漏=口供不可信,疑點利益歸於被告

警員證供詳盡+完全無疑點=背口供,不可信

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-16 06:20 PM 發表
去年9月1日機場「和你塞」活動,當局封鎖交通,觸發上千市民駕駛私家車「義載」示威者回家。警方當晚在多區派出防暴警員搜捕,兩名男女被指於大圍港鐵站襲警,案件早前開審,庭上播出現場影片,反證是警務人員追捕他人時撞到女被告在先,另有警員推撞男被告的女友胸部。署任裁判官溫紹明今裁決指...

https://hk.appledaily.com/resizer/PDcx0Dn0K7LBaTPSeBx3oge ...
好正路,馬杜撚7月3已經開會講明要放生,假髮狗已經無法無天。

法官講咩都得,佢嘅判斷就係真理,必唔必要佢話事,誠唔誠實一樣佢話事xxxxx2  

狗法棺又用呢d低劣判詞,狗法棺死全家

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2020-9-16 06:53 PM 發表

比假証供是好大罪,店解個只說又吾去叫拉人嘅,🤔
搵戲子扮死者老豆老母,假D N A都無事,假口供濕濕碎!

黃官全部都要炒魷.

黑警去到邊都咁黑 😂😂

又一隻辯護9官!

曱甴以後唔駛請辯護律師啦,9官在大廳!

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2020-9-16 07:15 PM 發表
律政司做嘢啦!如果再係咁差人都冇心機拉人!
法庭依家發生咩事大家心裡有數,
放生黑暴唔等於黑暴真係冇攪事。

警察唔會理法庭點既
(有中央主持依家執法強硬咗好多),
攪事既一律拉,
就算黃法官最後放生都可以增加黑暴攪事成本。

據聞有班所謂藍官又係咁判

又係有個人意見

證供三人不同都告得入你們口中的黃屍 暴徒

小心自打咀巴

點判你地都唔鍾意真係煩

有影片証明 又話唔岩

無片 口供唔一致又判得好

人治定法治呀 天下烏鴉一樣黑

拉晒所有狗官一齊打靶也不為過。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]