• 瀏覽: 6,453
  • 回覆: 66
  • 追帖: 1
+9
台灣做隻咁嘢, 竟然前面兩個轆轉唔到彎, 又真係幾頂癮, 
咁都搶了台政府每輛成九千萬, 嗰吓先抵死

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-9-16 22:41 發表
話明係雪豹,冇雪發揮唔到佢既威力。  
*雲*豹

諷刺地台灣雲豹已經絕種

引用:
原帖由 molittlemo 於 2020-9-16 04:30 PM 發表
https://www.facebook.com/Kaohsiung.NewTide/videos/1213959008997246/
以前睇過,坦克好似可以近乎原地轉,吾知有無記錯

4X 唔係 8輪 轉向?

引用:
原帖由 機龍 於 2020-9-16 11:00 PM 發表

*雲*豹

諷刺地台灣雲豹已經絕種
其實真名叫暈豹.
轉彎都硬晒軚...咁, 俾錢嗰個見到佢就暈啦

引用:
原帖由 機龍 於 2020-9-16 11:00 PM 發表

*雲*豹

諷刺地台灣雲豹已經絕種
眼大睇錯…… 多謝指正。

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-9-16 11:08 PM 發表

呢隻雲豹貴就貴在唔識轉軚丫嘛, 買黎俾仇家坐, 上山都包佢轆山崖啦!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-16 10:49 PM 發表
台灣做隻咁嘢, 竟然前面兩個轆轉唔到彎, 又真係幾頂癮,
咁都搶了台政府每輛成九千萬, 嗰吓先抵死
其實呢架新款暈豹設計行路軌,所以無艜盤

引用:

*雲*豹

諷刺地台灣雲豹已經絕種
呢架係一打炮就震暈炮手鐵皮車,所以正確名稱叫[暈炮]

引用:
原帖由 大林林 於 2020-9-17 12:31 AM 發表

其實呢架新款暈豹設計行路軌,所以無艜盤
睇怕都係囉, 呢架甘嘢 , 行駛都硬晒軚, 呢家絶活真係世界都做唔出

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-9-16 11:08 PM 發表

新果d坦克先可以左右履帶一前一後行,才可以原地轉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-16 11:54 PM 發表

呢隻雲豹貴就貴在唔識轉軚丫嘛, 買黎俾仇家坐, 上山都包佢轆山崖啦!
原來設計係防蔡省長被呀共劫持

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-17 12:33 AM 發表

睇怕都係囉, 呢架甘嘢 , 行駛都硬晒軚, 呢家絶活真係世界都做唔出
其實係底開個大孤窿,學董輝拎起隻暈豹就可以轉彎

附件

asd.jpg(13.4 KB)

應該後軸設反向就易轉

蛙軍就這訓練水平?還是早點回家繡紅旗吧!🤣🤣🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]