• 瀏覽: 1,703
  • 回覆: 61
警方屯門大興行動基地去年10月30日疑有不明氣體洩漏,大批市民上街抗議。警方同晚驅散群眾,並截停一名23歲男侍應,控以非法集結及管有攻擊性武器罪。案件昨開審,案中負責拘捕警員供述追截及制服被告的過程,但從辯方找到的現場影片中,看不到警員所述情況。案件今日裁決,裁判官王證瑜對警...

香港警察
1個大話冚1個大話

新聞來源連結:
https://hk.appledaily.com/local/20200915/WZIBRMFUOVFHFCRPPFZEM3WF54/

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-16 01:40 PM 發表

警方屯門大興行動基地去年10月30日疑有不明氣體洩漏,大批市民上街抗議。警方同晚驅散群眾,並截停一名23歲男侍應,控以非法集結及管有攻擊性武器罪。案件昨開審,案中負責拘捕警員供述追截及制服被告的過程,但從辯方找到的現場影片中,看不到警員所述情況。案件今日裁決,裁判官王證瑜對警...
https://hk.appledaily.com/resizer/HyqG6WqIgCke1xq9HHiTLxx ...
慘得過中央信香港警察都唔信你囉。
酸酸的瀨共友

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-16 01:40 PM 發表

https://hk.appledaily.com/resizer/HyqG6WqIgCke1xq9HHiTLxx ...
黃屎
1個大話冚1個大話

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩
下場是...

回覆 引用 TOP

又老屈失敗
一哥,點搞呀
雖然話樹大有枯枝
但係d枯枝會唔會多得濟呀
掃下佢啦,好心

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa
繼續放生啦,咁攪好快出手司法界

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-16 01:42 PM 發表

慘得過中央信香港警察都唔信你囉。
酸酸的瀨共友
已證實9up
應該起訴

引用:
原帖由 willy222 於 2020-9-16 02:02 PM 發表

繼續放生啦,咁攪好快出手司法界
法官唔敢講
我幫法官講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-16 02:57 PM 發表

已證實9up
應該起訴
你唔去做
咪即係你又尻噏囉

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-16 03:24 PM 發表

你唔去做
咪即係你又尻噏囉
庭上引證確定9up
黑警黑L過墨汁
應依法追究

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-9-16 01:54 PM 發表

又老屈失敗
一哥,點搞呀
雖然話樹大有枯枝
但係d枯枝會唔會多得濟呀
掃下佢啦,好心
有乜點搞啫, 繼續見一隻曱甴拉一隻囉.

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-16 02:57 PM 發表

已證實9up
應該起訴
你九UP咩何大一果D就俾人證實左.

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-16 03:55 PM 發表

庭上引證確定9up
黑警黑L過墨汁
應依法追究
都話黑警喺美國先有架
小學雞到連香港無黑人警察都唔知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-16 03:55 PM 發表

庭上引證確定9up
黑警黑L過墨汁
應依法追究
發誓完作假證供
之後一d責任都無

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-16 03:58 PM 發表

你九UP咩何大一果D就俾人證實左.
何大一個D咪又係吊命呃錢藥。
唔可以根治或絕對能預防藥物,叫做有得醫喎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]