• 瀏覽: 2,541
  • 回覆: 61
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-16 01:40 PM 發表
警方屯門大興行動基地去年10月30日疑有不明氣體洩漏,大批市民上街抗議。警方同晚驅散群眾,並截停一名23歲男侍應,控以非法集結及管有攻擊性武器罪。案件昨開審,案中負責拘捕警員供述追截及制服被告的過程,但從辯方找到的現場影片中,看不到警員所述情況。案件今日裁決,裁判官王證瑜對警...

https://hk.appledaily.com/resizer/HyqG6WqIgCke1xq9HHiTLxx ...
難得小小裁判官頂著江別鶴,救回被告,但恐怕被屈坐冤獄或判刑過重的更多。奇怪大話冚大話沒有刑責。警暴嚴重,好可惜無人提出司法覆核警員操手,故息養奸。

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-17 12:16 PM 發表

Thanks. 其實我之前試過被搞到個十幾年Account都被中止. 但我都係覺得不能向惡勢力低頭.
果然係義士
完全唔同人地所謂既義士

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-17 12:32 PM 發表

十幾年都唔知?

呢度個幾隻同狗官有分別?
有分別
因為仲衰過隻狗

奇怪大話冚大話沒有刑責。警暴嚴重,警隊聲譽掃地,粒粒老鼠屎搞禍一鍋粥。

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-17 12:39 PM 發表

咁又冇咁誇張, 牛皮氣多口佬一名啫. 你都熱血吖, 見你睇到果D太空灰曱甴都忍唔下住要插爆佢 社會敗壞冇處宣洩, 捉曱甴平衡一下都無可厚非 ...
因為小弟尊重玩forum既精神囉
而且最主要係吹下吹下就時間容易過

警察供詞次次都話有問題,即是仆街暴徒暴才是世界上最誠實的人渣,咩世界。

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-17 01:02 PM 發表

人地?
人地8婆關係閪事咩

你呢D咪正宗八婆囉
唔需要咁認真
人地話要有言論自由嘛
唔通唔比我地言論自由咁專制
不過好難講,黃人太小氣
一陣又舉報唔比係黃人post發言
即係又無言論自由
都係個句:公我嬴字你輸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]