• 瀏覽: 11,540
  • 回覆: 80
本主題由 motivation 於 2020-9-16 01:03 PM 移動
幾撚on9吖,只能說抵鳩死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jetgun 於 2020-9-16 01:09 PM 發表

將政治凌駕喺所有嘢之上真係好戇狗,啲極端嘅係凌駕喺親情,人生,專業,前途上邊!簡直fuck上腦!
到你問佢爭取乜,佢就話爭取民主自由。你再問佢想爭取乜民主自由,佢就定格咗,根本要點樣嘅民主自由都唔知!
你話佢哋港獨,佢話佢哋唔係要港獨,但佢哋嘅行為想推翻大陸!
真係精神病,仲係集體! ...
其實我都有問我啲黃絲朋友,究竟香港如何無自由,請舉一例,什麼事香港不可做,而外國可以做! 但暫時無人答得出!

ONE WORD 7

回覆 引用 TOP

玩大左,不過唔知係邊個做

回覆 引用 TOP

班場記無事?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-16 12:04 PM 發表

無綫高收視處境劇《愛.回家之開心速遞》於上周三(9日)播出的一集,其中一幕竟然出現了一對黃色手套放在電腦屏幕上,擺法令人聯想到「五一」訴求

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200916/382866490308825088.jpeg/1fNeGnCvuYBxVggfyC_10F7zUmAAjPEUjE8utIxPLrQ

其實小鳳姐呢排真 ...
黃到出汁,專登攝4隻手指入裡面
曱甴劇組羊左黃人掌聲,輸左份工

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2020-9-16 12:24 PM 發表

很明顯用公司資源作私人用途,
電視台的最貴資源就係每日播放的畫面!
算唔算偷野?
無線有無收攝入廣告費

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

同中左邪一樣,班曱甴自己都唔知為左咩做埋d低能手勢同叫口號

回覆 引用 TOP

炒得好!

回覆 引用 TOP

真係仲有人睇?

回覆 引用 TOP

食碗面反碗底已經夠賤,仲要攪破壊要打爛個碗,累其他人無飯食,賤中之賤。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-16 12:04 PM 發表

無綫高收視處境劇《愛.回家之開心速遞》於上周三(9日)播出的一集,其中一幕竟然出現了一對黃色手套放在電腦屏幕上,擺法令人聯想到「五一」訴求

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... UmAAjPEUjE8utIxPLrQ

其實小鳳姐呢排真 ...
抵撚死!

回覆 引用 TOP

恭喜曱甴攬自己炒成功!

回覆 引用 TOP

清除曱甴!!!

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。

回覆 引用 TOP

你可以玩野,公司可以炒你,公平的。

一般巿民,樓價跌時不買樓,樓價升時就好想買樓,至於強者,反其道而行,所以成為有錢人。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]