• 瀏覽: 16,974
  • 回覆: 234
+2
引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-9-16 09:40 AM 發表
消委員測試又一戇9手法,會唔會有人長期屈喺1.5米密實空間。
你講得啱,响開放空間更加係零作用,有少少常識都唔會買。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-16 09:29 AM 發表

尤其是啲大陸牌

肯定信唔過
大陸牌=劣質保證

冷氣機都係室內使用有效範圍,掛部機坐係20呎室內就話有效,大的都唔係好得,出街都掛住佢就真係可笑。

一路都覺得戴啲人on9

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-9-16 09:40 AM 發表
消委員測試又一戇9手法,會唔會有人長期屈喺1.5米密實空間。
密閉空間出來的效果都咁差,何況是室外!!

浪費 !

引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2020-9-16 09:26 AM 發表
【明報專訊】不少人將隨身負離子空氣淨化機掛頸防疫,消費者委員會今年首8個月接到44宗有關產品投訴,相較去年同期僅有1宗。消委會測試隨身負離子空氣淨化機,發現在細小密封空間操作1小時,所有淨化機除菌率僅七至八成,形容表現令人失望;有6款淨化機在細小密封空間操作兩小時,對PM2.5空氣污染物去除率不足15%。消委會總幹事黃鳳嫺指出,淨化機並且易造成二次污染,潛在感染風險,呼籲不應依賴隨身空氣淨化機防疫 ...
又唔係包住個頭用
掛係心口有乜可能有用

得罪講句 戴住呢舊野出街 簡直係話畀全世界人聽 你智商有幾咁高

班傻仔以為戴左好型嘛!

引用:
即系連1.5個立方米嘅空間嘅殺箘都殺吾到!

引用:
原帖由 FairyKingPrawn 於 2020-9-17 07:56 AM 發表
得罪講句 戴住呢舊野出街 簡直係話畀全世界人聽 你智商有幾咁高
many many many

睇嚟掛住呢舊野出街, 
同掛住個 "我係 ON 9 仔" O既牌出街無乜分別... 

信晒外國神話

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]