• 瀏覽: 17,047
  • 回覆: 234
+2
其實呢啲嘢有幾有效,我都好有疑問,就算冇新聞報道都唔會買

好多on9仔用

你話有無效 一定有效
從淨化空氣角度
不過有幾多功效 不要問 只要信

測試環境係密封空間
效率都只係咁
於開放空間 空氣流通 有風情況下
你估仲幾有用呢

作用=防潮珠

引用:
原帖由 man78912 於 2020-9-16 05:24 PM 發表
儍仔先會買,空內可能有DD用
要卡樂C薯片包裝先或者有小小用

擺喺鞋櫃內或有小小用

這個原理上都有問題,這麼小,個人又會行來行去,空曠地方,怎有效, 無奈世界很多蠢人會覺得有效,更無奈自己自邊也有這樣的人。唉

引用:
原帖由 kw_lam 於 2020-9-16 09:48 AM 發表

盲反中都要睇事實

https://hk.style.yahoo.com/%E6%B6%88%E5%A7%94%E6%9C%83-%E6%B6%88%E5%A7%94%E6%9C%83%E5%A0%B1%E5%91%8A-%E9%9A%A8%E8%BA%AB%E7%A9%BA%E6%B0%A3%E6%B7%A8%E5%8C%96%E6%A9%9F-%E6%8E%9B%E9%A0%B8%E5 ...
睇唔到,佢地個腦自動過濾,勁過呢啲淨化機

總之胸前掛頸例如 E_ Mask,及洗衫放洗衣球唔使放洗衣液,果班人都係人蠢無藥醫,低智商見識少成日俾人呃果種。社會冇呢種人又唔得,因為要襯番起我呢類聰明人 ! 

儍佬才買

引用:
原帖由 CarrieLi 於 2020-9-16 12:11 發表

同一班人以為有真普選就可以人人買得起樓一樣
x2 黃屍曱甴以為真普選就可以免費分到一間樓

引用:
原帖由 FX2036 於 2020-9-16 09:52 AM 發表
有一大班人要交智商稅了。
有得佢哋覺得感覺好就得。
部機咁細,有腦的都知能力有限。
同意

戴果個好多都知有幾有用, 口罩+淨化機叫做雙重保障.

信心好D, 病痛自然先少D.

引用:
原帖由 ibm1 於 2020-9-16 10:03 AM 發表

呢部野根本係攞嚟搞笑, 
個測試都無聊, 
基本上要長時間喺密室先有效果, 
但 D 人買嚟行街用... 
白痴都知幾乎毫無作用啦... 
部野積左塵仲衰多兩錢重....  ...
哈哈哈
如果個個都有師兄你咁機智
就唔會有人買la

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]