• 瀏覽: 9,369
  • 回覆: 134
+9
喂!!美國有永久最優惠待遇予任何國家~侵侵狂收中國關稅~有冇違反世貿協議??美國咁來以權謀私??美收中國關稅~特9英呢個仆街有冇得分??

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-9-16 09:04 AM 發表
美國一向都冇依世貿規矩做事。只會借世貿名義去經濟掠奪。
迫人開放市場, 老尾先有機會去掠奪人地資產/資源.

老美FBI在那??

引用:
原帖由 martin101 於 2020-9-16 08:36 AM 發表
一個世貿 一個世衞

後面仲有一個聯合國安利會 同一個煩帝江

多不勝數
你老尾被天下圍攻緊呀,係咪好傷心呢

仲唔快d 制裁WTO?!! 熱切期待

其實比條傻佬做多幾年都好事嚟喎

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-16 08:18 AM 發表
世界貿易組織(World Trade Organization)裁定美國對中國商品徵稅違反規定。美國總統特朗普(Donald Trump)9月15日表示,未留意到世貿的裁決,但

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200916/382799079199084545.jpeg/qj8Dcu86oc_pOtU0Gw2Of6BKK8OEdEzCbiRn9 ...
雞侵或者可能會制裁世貿或者退出都唔定…

佢做總統對中國有利,世界不認同

引用:
原帖由 Silver-Lion 於 2020-9-16 08:52 AM 發表

證明呢條友係嚴重腦殘
不分是非黑白
只懂亂說一通
只知自己的想法就是正確
其他人就一定要跟隨
典型老闆格治國

呢條雞蟲好快坐監啦

世貿無撚用,制裁唔到大國

制裁世貿官員啦……7普

柒兩舖敗選後預計好多仇家會玩殘佢嘅家族生意

柒多陣啦. 好快選舉日啦. 

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-16 08:18 AM 發表
世界貿易組織(World Trade Organization)裁定美國對中國商品徵稅違反規定。美國總統特朗普(Donald Trump)9月15日表示,未留意到世貿的裁決,但

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200916/382799079199084545.jpeg/qj8Dcu86oc_pOtU0Gw2Of6BKK8OEdEzCbiRn9 ...
都話條粉皮一定攪💩攪棍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]