• 瀏覽: 1,006
  • 回覆: 28
兩個月前夠零症啦。最後甘系爆。一爆甘系害死打工同做小生意既。。

蔡堅話收3千銀咪好平?...

做少少野就用左5.3億,香港人工貴啊

競爭力江河日下

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-9-15 10:22 PM 發表
行政長官林鄭月娥今(15日)召開記者會,總結香港第三波疫情的防疫抗疫措施。一眾政府官員於記者會上不忘多次「感謝中央支持」,公務員事務局局長聶德權更表示,若果沒有中央政府支持,香港「冇條件」推行全民檢測。政府總花費5.3億公帑推行全民檢測計劃,當中有3.7億為醫護人員、化驗中心...

如果唔係咁去洗錢法點會有財赤啊

新聞來源連結:
https://hk.appledai ...
毒果作文  貼來把撚

馬仲儀, 何柏良...阻止了572萬人去檢測 咪好成功?

咁一開始咪L叫封關啦, 為果十幾廿個病人封關, 無L左幾多億...

阻人返工, 四圍破壞, 又無L左幾多億...

所有毒果,港台貼,不要回,不要罵,由他沉

如果唔係有國家免費幫助檢測,隨時數要50億

勞民傷財搞場大龍鳳,老人家日曬雨淋坐輪椅去排隊,冇公佈暈咗幾多件。根本只要所有巿民身體唔舒服隨時可拎樽去驗已經足夠。

引用:
原帖由 LeeLK 於 2020-9-15 10:32 PM 發表
勞民傷財搞場大龍鳳,老人家日曬雨淋坐輪椅去排隊,冇公佈暈咗幾多件。根本只要所有巿民身體唔舒服隨時可拎樽去驗已經足夠。
無公怖, 咁反中白痴自己FF下咪當有咪得囉, 反正FF死左人都得...

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-9-15 10:22 PM 發表
行政長官林鄭月娥今(15日)召開記者會,總結香港第三波疫情的防疫抗疫措施。一眾政府官員於記者會上不忘多次「感謝中央支持」,公務員事務局局長聶德權更表示,若果沒有中央政府支持,香港「冇條件」推行全民檢測。政府總花費5.3億公帑推行全民檢測計劃,當中有3.7億為醫護人員、化驗中心...

如果唔係咁去洗錢法點會有財赤啊

新聞來源連結:
https://hk.appledai ...
阿聯酋都開始打中國疫苗啦,
至於加拿大, 就被中國公司中止合作研發疫苗, dump曬春, 話未必關外交緊張事喎...
所以, 話之你呢班人有無信心

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]