• 瀏覽: 22,809
  • 回覆: 278
  • 追帖: 1
+5
【on.cc東網專訊】機械技工涉嫌在上水村屋住所附近製造炸藥,被控一項製造爆炸品罪,他獲准保釋外出候訊,惟案件今日(15日)在粉嶺法院再提堂時,他仍未有出庭應訊,法庭得知他是偷渡往台灣失敗被扣內地的12人之一,早前已向他發出拘捕令,今天再下令將他的現金及人事擔保

做炸彈都可以保釋? 不過黃官愛你變害你,保釋變送終

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/技工潛台失敗被扣內地-缺席聆訊被充公75萬保釋金-113403149.html

奸邪妖獸可惡!「黃色假髮物體」一樣可惡!

牠就算成功去到匪灣省嗰75萬都充公㗎啦

最好笑12瞞逃,原來11個扣旅遊証件,有1個無扣旅遊証件,可以自行離港,結果跟大隊搭大飛偷渡,小罪變大罪!
黃屍無腦又一証明!

引用:
原帖由 krolik 於 2020-9-15 08:50 PM 發表
重點係,一樣要踎監

屌,呢單新聞真係笑左出聲自己送中仲要連保釋金都冇
正宗人又冇錢又冇,做得曱甴都係傻仔

引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2020-9-15 08:51 PM 發表
最好笑12瞞逃,原來11個扣旅遊証件,有1個無扣旅遊証件,可以自行離港,結果跟大隊搭大飛偷渡,小罪變大罪!
黃屍無腦又一証明! ...
有腦唔會去破壞啦

因果報應咁簡單道理都唔識,成日話香港人抗爭,有膽去鬧個天啦

引用:
原帖由 krolik 於 2020-9-15 20:50 發表
偷渡唔知使唔使廿萬一位呢?
夾埋使左成球,上面坐幾年,返香港又坐十年,人生精彩到呢。

引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2020-9-15 20:51 發表
齊上齊落熱鬧d丫嘛!

多謝黃官放走佢地,令佢地人生精彩到上頂點

引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2020-9-15 08:51 PM 發表
有証件嗰個係唔係揸船呀?

唔知係民主美國,製造炸彈有冇得保釋呢??

黃官無下令阿爺交人咩?試吓嘛!可能得呢

充公75萬保釋金,庫房多謝你

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2020-9-15 09:11 PM 發表

有腦唔會去破壞啦

因果報應咁簡單道理都唔識,成日話香港人抗爭,有膽去鬧個天啦
香港人抗爭呢啲係嗰班儍瓜嘅口號啫,試問又有幾多個黃絲真係同佢地一齊抗爭呀。
係討論區煽惑下啲人出嚟就最叻,不過咪一樣俾警方拉埋,呢啲就叫做天網灰灰疏而不漏囉。
香港人抗爭喎,大部份咪只係識得話支持佢地抗爭,唔同佢地割蓆咁囉,等班暴徒自己出嚟送人頭,人地班黃絲就留喺屋企等佢地抗爭成功坐收漁人之利啫,呢班人真係無腦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]