• 瀏覽: 29,978
  • 回覆: 383
+7
引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-9-15 06:17 PM 發表
屈得就屈
倒退到四大華探長時期 
論屈人, 邊及黃畜, 冇死人都可以屈有死人, 仲要時時拜, 連自己死父母都咁神心拜呀

不要去東區法院

中咗黃毒,真係智障兼腦殘。連自己飯碗都打爛倒米。

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-9-15 06:13 PM 發表
網上煽惑他人,但自己唔去
呢個就梗架啦

引用:
原帖由 cskch 於 2020-9-15 06:17 PM 發表
點解現在的人咁無職業道德. 叫人搞自己公司?
呢啲叫人渣

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-9-15 06:17 PM 發表
屈得就屈
倒退到四大華探長時期 
曱甴

閙乞衣曱甴是賤種,實在是正確,搞自己公司,搞自己生長地方,唔死都無用。希望除刑事外,大台要再民事訴訟,要求其賠償損失。

呢條仆街真係食得禾米多

引用:
屈得就屈
倒退到四大華探長時期 
黃狗曱甴唔死冇用

引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-9-15 06:12 PM 發表
警方表示,拘捕一名25歲男子,涉嫌於網上討論區煽惑他人破壞港鐵及電視台設施。警方將於稍後交代案情。據了解,警方網絡安全及科技罪案調查科發現

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... jt-zz4?v=w1280r16_9 ...
蘋果轉貼員、肥矮太空灰、反轉689夠鐘-和你踎

引用:
屈得就屈
倒退到四大華探長時期 
四大探長嗰時,係英國殖民地,你應該好鍾意喎

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-9-15 06:20 PM 發表

黃人係咁啦, 攬炒破壞自己生活既地方, 幾L on9...
冇嘢撈嗰陣又嗌生嗌死,一群白痴

香討都有幾件 幾時捉埋佢哋

做內鬼,抵死

引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-9-15 06:12 PM 發表
警方表示,拘捕一名25歲男子,涉嫌於網上討論區煽惑他人破壞港鐵及電視台設施。警方將於稍後交代案情。據了解,警方網絡安全及科技罪案調查科發現

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200915/382585093786570752.jpeg/V1dZgJ3FqOo4Zu0zJnqr34Op_a-b0wMLO37PPjt-zz4?v=w1280r16_9 ...
等睇香討曱甴文宣失聯🤗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]