• 瀏覽: 36,890
  • 回覆: 745
+14
如果全港市民都去做檢測,盡量將染病者抽出來,之後就算再有疫情,數目都會細好多!

引用:
原帖由 babaero 於 2020-9-16 05:19 PM 發表

咁你去驗身應該驗到 cancer 先至低啦
關咩事﹖

引用:
原帖由 ~JustinBeaver~ 於 2020-9-16 05:34 PM 發表

起碼1.5億
猿教授話140萬人中招,3000X7/1.4=15000

引用:
原帖由 肥輝仔 於 2020-9-16 05:22 PM 發表

洗晒佢就要窮人都要交稅
班C9官好快又再叫加稅, DKLM

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-15 04:17 PM 發表

但係點解要用大陸試劑

又判俾中資公司
唔用大陸試劑,用那一隻呀 ? 有冇提議 ?
唔用中資公司,又用那一間? 有冇提議呀 ?

貴到飛起

歷來最貴?點樣為之歷來?同邊次比較?同邊個地區比較?
同美國比較一定最貴,美國一毫子都無拎過黎抗疫,香港用錢多過美國無限倍,因為任何數子除以零都等如無限。

最好178萬全部驗到中招是否表示歷來最抵最平!

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-9-15 04:04 PM 發表
被外界形容為「燒錢」的全民檢測計劃昨日(14日)結束,公務員事務局局長聶德權今(15日)表示,為期14天的全民檢測計劃目

大海撈針的玩法?
之前唔係話啊爺比錢咩 點解變左洗納稅人錢?

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200915/bkn-20200915095723274-0915_00822_001 ...
on99到你屋企人有事,睇下人命值錢定所請1656萬一宗值錢,又講下蔡堅3000一個人做178萬個人,要50幾億同幾多時間,中央由頭到尾都係講免費同你檢測,其他香港人工使費一定自己比啦

引用:
原帖由 金刀劍 於 2020-9-15 04:07 PM 發表
這個特衰政府係香港既一個瘇瘤
咁你仲唔走?去一個啱自己的地方

引用:
原帖由 天生綠色腳指 於 2020-9-18 01:46 AM 發表

咁你仲唔走?去一個啱自己的地方
係走都係個班特衰政府走啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]