• 瀏覽: 29,756
  • 回覆: 511
+5
全民檢測於昨日(14日)結束,政府早前表示若香港可管控好疫情,在沒有源頭不明本地個案,及透過全民檢測提升檢測能力情況下,

抺黑造謠政府的疫症檢測後,政棍又開始不停抺黑健康碼,又用私隱同跟蹤做抺黑宣傳手法,真係屎
黑泛應該身體力行,停用手機,唔係無人會信
新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200915/bkn-20200915121258435-0915_00822_001.html

班犯民只會為反對而反對, 可能連咩係健康碼都未清楚.

引用:
原帖由 xxcxxc 於 2020-9-15 01:38 PM 發表
只要反對便可收錢

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-9-15 01:36 PM 發表
全民檢測於昨日(14日)結束,政府早前表示若香港可管控好疫情,在沒有源頭不明本地個案,及透過全民檢測提升檢測能力情況下,

?20200915123319

抺黑造謠政府的疫症檢測後,政棍又開始不停抺黑健康碼,又用私 ...
你一過境,咁多cctv,你又唔怕?唔好出街啦笨

智能手機也沒法律規定強制擁有,人人手中一部,方便有需要就是

依班人渣真係趕佢地走啦

真係要知行蹤都唔洗靠個碼吧

都講左N次只係過關用

班仆街唔過關關佢地叉事

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-9-15 13:36 發表

?20200915123319

抺黑造謠政府的疫症檢測後,政棍又開始不停抺黑健康碼 ...
唔申請都會有港版健康碼?
你可以唔出行遠遊咖嘛!! 冇人迫你!!
不過你要去人地地方, 佢地會要求你有健康證明!!

仇中L乜柒都走嚟憂.

班曱甴犯氓政棍為反而反

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-15 01:48 PM 發表
都講左N次只係過關用

班仆街唔過關關佢地叉事
所以, 佢哋祗是為反而反, 祗要政府話的都反
一班冇得返內地用唔到健康碼的人係度反健康碼

引用:
原帖由 xxcxxc 於 2020-9-15 01:38 PM 發表
凡涉及中國嘅野都一定要提防

人之常情

中國太多賤格核突事

On9
唔申請都得架
隔完14日再隔14日啫
你去美國一定無問題喎

有健康碼,可以北上啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]