• 瀏覽: 29,732
  • 回覆: 511
+5
引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-15 02:06 PM 發表

最重要係,新身份證EID,人工智能個人認證部份,係國內平安科技提供技術服務..

咁政黨人仕是否要叫停新身份證換領???
佢地反中,應該無中國香港特區身份証

係成日做衰嘢啲仆街至驚咋

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-9-15 02:09 PM 發表
佢地反中,應該無中國香港特區身份証
咁下次派錢冇得拎...

冇人叫你上㗎!
你班友都冇回鄉卡,講西咩

引用:
原帖由 suzume 於 2020-9-15 02:09 PM 發表
咪住本passport都知你去邊啦
唔出境咪唔駛申請健康碼囉
On9
原來政黨爭取用香港大監獄困住佢地既支持者...

當政府搞到有健康碼先可以去其他國家旅行,佢地一定唔再反對

擔心的人不參加就可以了吧,為什麼要停止推行?

又係黃碧雲呢個……?

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-15 02:13 PM 發表

原來政黨爭取用香港大監獄困住佢地既支持者...
政棍為糧支,黃而完剛被選民問候完,估唔到甘快又出來柒

港版健康碼係出入境用,係唔係擔心會洩漏市民出入境行蹤?

乜政府依家唔知市民幾時出入境架?

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-9-15 01:36 PM 發表
全民檢測於昨日(14日)結束,政府早前表示若香港可管控好疫情,在沒有源頭不明本地個案,及透過全民檢測提升檢測能力情況下,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200915/photo/bkn-20200915121258435-0915_00822_001_01b.jpg?20200915123319

抺黑造謠政府的疫症檢測後,政棍又開始不停抺黑健康碼 ...
不要把我也同意你哋廢除健康碼吧
我自願洩行蹤㗎

呢次真係正常人與喪屍的測試 ...

講咁多廢話你部電話已經監控緊你啦,你仲用

用12暪徒方法就唔知
引用:
原帖由 onnam 於 2020-9-15 02:16 PM 發表
港版健康碼係出入境用,係唔係擔心會洩漏市民出入境行蹤?

乜政府依家唔知市民幾時出入境架?

都係個句,唔犯事怕乜資料被人知。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]