• 瀏覽: 16,603
  • 回覆: 193
  • 追帖: 2
+4
12名港人涉嫌偷越國(邊)境犯罪,正被刑事拘留在深圳鹽田公安分局。行政長官林鄭月娥出席行政會議前表示,希望大家認清事件的本質,就是12人非法...

沒有[宜膠桃返調麗]之下香港政府應該向內地提供12淫蛇的犯罪資料好等內地可以深入調查12淫蛇應唔應該立刻打靶以免浪費地球資源

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1873091/即時-港聞-潛逃台灣-指12人涉偷越邊境罪冀認清事件本質-林鄭-內地處理恰當

十二門逃等待被處決

十二逃犯逃避香港法律制裁,逃出境外犯法,理應接受境外法律制裁!

12隻曱甴認唔認罪?
唔認就判死刑
認就輕判坐廿年
不得上訴

其實香港人係唔係唔記得咗,所有香港居民同外國人一樣,入境中國大陸係要「簽證」架?

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2020-9-15 10:35 AM 發表
十二門逃等待被處決
蛇頭最高判終生..
其他偷渡者判一年..

個個都唔肯篤蛇頭出來,即係自己係蛇頭..

十二蛇頭一齊坐成世...

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-15 10:44 AM 發表 

蛇頭最高判終生..
其他偷渡者判一年..

個個都唔肯篤蛇頭出來,即係自己係蛇頭..

十二蛇頭一齊坐成世...
連特首都食花生,十二門逃呢次死鳩硬

唔止,可能係特務、恐怖分子、僱傭兵潛入境搞破壞、恐怖活動,事關國家安全,一定要查清楚。

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-9-15 10:48 AM 發表
唔止,可能係特務、恐怖分子、僱傭兵潛入境搞破壞、恐怖活動,事關國家安全,一定要查清楚。
應該查問埋牠們家人睇下會唔會係同謀?

咪係囉,自己唔留係香港享福,硬係要離家出走投奔自由,投錯怒海就話香港政府唔救你,係咪要香港政府接佢地返黎比機會佢地偷渡多一次呀?定係香港政府接佢地返黎之後仲要送埋機票比佢地飛去台灣入藉呀?

而家再講細d,仲大獲,12個裡面,其中一個犯國安法,跟著就係要查哂其他11個有冇涉嫌違反國安法,有排查

睇下身上有冇藏有肺炎病毒
打靶後要立刻火化
引用:
原帖由 理+誠 於 2020-9-15 10:48 AM 發表

香港暴民低L死,   無法無天  法治精神  齋講唔做, 龍門亂搬  老作老屈 又要追究  又要特赦   著數攞盡  所為光復  實則打劫  渲洩私慾   排斥異見  自宮攬炒,  打砸掠奪  火燒店舖  百業結束  人人失業  港人埋單  暴民法治  原來係咁  以怨報德   以戈為武   一鑊熟透  叫人去衝  然後鬆人    天網恢恢  天公開眼  善惡到頭  終有一報  時辰到已  殺人填命  欠債還錢  天公地道  斗轉星移  以彼之道  還施彼身 種瓜得瓜 青山依舊  綠水長流  暴民自首  唯一出路

黑暴曱甴罪有應得,出得嚟行,預L左要還

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]