• 瀏覽: 6,030
  • 回覆: 98
+3
美國加州大學洛杉磯分校(UCLA)醫院和診所醫療記錄的一項最新分析表明,新冠病毒可能早在2019年12月,也就是世衞組織獲悉中國武漢出現病毒性肺炎病例前,就已存在於洛杉磯。

我就睇你美國佬點解釋

新聞來源連結:

https://www.dotdotnews.com/a/202009/15/AP5f5fac32e4b0775d7fd2fcc5.html

其實明眼人就知D所謂美國流感十居其九就係新冠啦,美國政府仲扮吾知以為過一排就散,點知最後捉蟲,依家仲要內鬦派爆出黎指証翻自己

不是新消息
日本有教授二月分已發表過
還指出美國舊年把新冠肺炎當作電子煙引起的肺纖維化,還呼籲全球禁電子煙

除了這個報告,歐洲去年初留的水樣本,今年初都驗到有新冠病毒,所以班黃屍唔係唔知,只係跟美國扮睇唔到反中,硬講武漢傳開來。

全球得美國有盼炎原始祖先基因

可以不認發源地嗎?

記住基因不會講大話

引用:
原帖由 simpson777 於 2020-9-15 08:16 AM 發表
不是新消息
日本有教授二月分已發表過
還指出美國舊年把新冠肺炎當作電子煙引起的肺纖維化,還呼籲全球禁電子煙
其實現在係唔係無咗電子煙肺炎

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-15 08:10 AM 發表
美國加州大學洛杉磯分校(UCLA)醫院和診所醫療記錄的一項最新分析表明,新冠病毒可能早在2019年12月,也就是世衞組織獲悉中國武漢出現病毒性肺炎病例前,就已存在於洛杉磯。

https://dw-media.dotdotnews.com/dams/product/image/202009/15/5f5fac35e4b0241a38654daa.png

我就睇你美國佬點解釋

新聞 ...
美肺利害了

所以佢地用群體免疫去抵抗

引用:
原帖由 ivan00000 於 2020-9-15 08:24 AM 發表

其實現在係唔係無咗電子煙肺炎
應該未有人去再研究,舊年事件曾有人質疑過,電子煙引起肺炎為什麼只有美國有案例,但因為是美國CDC的研究報告,沒有人會去質疑。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-15 08:10 AM 發表

https://dw-media.dotdotnews.com/dams/product/image/202009/15/5f5fac35e4b0241a38654daa.png

我就睇你美國佬點解釋

新聞 ...
我西岸親人上年尾已經呼吸道病了半個月有多

引用:
原帖由 berserkdennis 於 2020-9-15 08:14 AM 發表
其實明眼人就知D所謂美國流感十居其九就係新冠啦,美國政府仲扮吾知以為過一排就散,點知最後捉蟲,依家仲要內鬦派爆出黎指証翻自己
根本就係同一樣野啦
新冠出現後美國超級流感就冇能晒

美國CDC年頭公聽會都講左, 流感死者有係肺炎死

美國人吹水唔係第一日啦

根本就係美國肺炎,就快滅國

一早講咗美肺炎啦

好明顯是某國把病毒傳播給武漢,病毒在武漢爆發做了代罪羔羊。
跟著侵侵心虛,甩鑊中國,現在終於真相大白。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]