• 瀏覽: 4,777
  • 回覆: 9
引用:
原帖由 59804774 於 2020-9-15 08:26 AM 發表
丁生導彈最準,連菜陰門腫桶苦陰下山洞都炮炮直入
J允恭變左丁揾工

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-9-15 08:56 AM 發表

從南海發射嘅導彈掉落廣西!
呢個已經唔係精準問題,而係系統性能問題。你喺邊度睇到?
掉落廣西只係導彈分段燃料倉,用晒就自動分離,只有呆灣當果段燃料倉係彈頭

引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-9-15 09:43 AM 發表

睇美帝,日本,呆娃之后反應,應該是打兩枚,兩枚都中。
圖片都有係分段燃料倉,老解事前已計好分段燃料倉掉落地區,早幾天公報廣西那幾條村要梳散
等美軍同呆灣自HI

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-9-15 10:13 AM 發表

我未見過有任何西媒講導彈射左去廣西,話射哂入海。來來去去網上的證據只係講果個燃料箱,當然仲有燒生嘅分析。
呆灣乜都識名咀,黃創夏靠呢兩個燃料箱揾唔少通告費

引用:
原帖由 神棍老子 於 2020-9-15 03:11 PM 發表
樓主, 你爆呢D佢地唔信架, 自從中美角力後, 大陸發射幾次航天火箭都有失敗現象, 主因美國佬導航晶片最精準最可靠, 用轉用國產導航晶片後風險增大不少, 當然導彈都牽涉在內啦 ...
係你一個先會用最新芯片裝係導彈、火箭,戰機、潛艇
所有武器多數用呀爺級芯片,猛禽仲用緊486

引用:
原帖由 Sun021212 於 2020-9-15 11:32 AM 發表
今天台灣省有什麼反應。一箭九星越過台灣省再飛到南海
全程盡在掌握中

引用:
原帖由 神棍老子 於 2020-9-15 03:11 PM 發表
樓主, 你爆呢D佢地唔信架, 自從中美角力後, 大陸發射幾次航天火箭都有失敗現象, 主因美國佬導航晶片最精準最可靠, 用轉用國產導航晶片後風險增大不少, 當然導彈都牽涉在內啦 ...
地球只有你才用最先進芯片裝在導彈、火箭呢d國之重器

引用:
原帖由 Sun021212 於 2020-9-15 06:54 PM 發表

黎緊連續三日都發射火箭。真想睇睇台灣省的反應
唔好呀,國豹國造,蔡省長著草暈豹唔識轉彎

引用:
原帖由 後不見來者 於 2020-9-15 07:08 PM 發表

如果沒猜錯的話,你是@highbury64吧,你那個賬戶封了嗎?呵呵
軍事版要發先進武器的新聞,以後這種台灣落後產品的新聞不要發了,侮辱了香討的質感。 ...
佢唔係山本六十四,64仔仍然有浦頭,早幾日見到佢想溝自由西

引用:
原帖由 bronze18man 於 2020-9-15 08:05 PM 發表
無北斗點精確呀?你試下搭漁船去台灣省呀!睇下你會唔會又一次,比國民黨防爆式導彈拮屎忽而死?
上次紅衫係民退黨汁政,自號大鵬,一等景星勳章,國防部長馮世寬領導

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]