• 瀏覽: 45,065
  • 回覆: 460
  • 追帖: 5
這不是新聞啦
以前都有唔少
渡假屋試得多

等睇高尚港人話果班人係新香港人或者係新香港人第二三四代,等高尚港人繼續高尚

所以舊年聽埋啲乜嘢港人高學歷高質素真係想嘔。根本港人出名西,黃絲更加係西中之霸。

港人出外旅遊出曬名,依家連本地酒店都頂唔緊

收清潔費啦,呢間酒店經理,炒得

毒果報,乜今次唔係話大陸人落嚟香港扮香港人,搞到酒店咁咩

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-15 01:26 AM 發表
每逢長假期港人都愛外遊,但在疫情下不少市民選擇租住酒店,體驗本地「小旅遊」。有酒店業界及旅遊業界透露,近月的確多了本地市民預訂酒店房間度假,除了個別酒店房間出現混亂如「亂葬崗」情況,投訴或要求提供免費食物或服務的情況亦增加。 酒店工會透露,有客人當酒店如同麻雀館及派對房間,更有人懷疑吸毒;亦有旅遊達人指不少客人會要求提供免費蛋糕及佈置,「甚至餐廳太多人、食早餐太多人都會投訴」。

https:// ...
乜毒果都會報高尚香港人的醜事嗎?

睇標題仲以為係大公文匯添!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-15 01:26 AM 發表
每逢長假期港人都愛外遊,但在疫情下不少市民選擇租住酒店,體驗本地「小旅遊」。有酒店業界及旅遊業界透露,近月的確多了本地市民預訂酒店房間度假,除了個別酒店房間出現混亂如「亂葬崗」情況,投訴或要求提供免費食物或服務的情況亦增加。 酒店工會透露,有客人當酒店如同麻雀館及派對房間,更有人懷疑吸毒;亦有旅遊達人指不少客人會要求提供免費蛋糕及佈置,「甚至餐廳太多人、食早餐太多人都會投訴」。

https:// ...
惡名昭彰

呢啲事實黎,香港醜態全球都知

引用:
原帖由 出入肉肉高潮 於 2020-9-15 08:00 AM 發表
成日笑人地大陸人水平,香港人又咪係甘x衰
係衰𨶙過大陸人!

引用:
原帖由 完美傻仔2011 於 2020-9-15 01:32 AM 發表
中國人未常出國前 香港人根本就係最差既遊客
以為自己高高在上 睇唔起人
高尚高學歷高質素

一定又係死曱甴做

自我利益同權利放到最大
去到邊都甘L乞人憎

黃屍曱甴盡顯港人「黑暗面」.

引用:
原帖由 59804774 於 2020-9-15 08:14 AM 發表
爛果轉帖猿鬧曱甴,爛果報無怕裝修???
師兄,有所不知,毒果幫緊酒店曱甴工會賣廣告,呢個工會不斷想招收會員,壯大工會個"朵",上次半佬酒店,今次upperhouse ,即係話佢地有"手足"響呢兩間酒足潛伏,其實酒店要查點解D相會外涉比曱甴工會。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]