• 瀏覽: 1,532
  • 回覆: 23
+2
保安局局長李家超在保安局網頁發表文章,回應 12 港人嫌偷越國(邊)境犯罪,在深圳鹽田看守所被...

慘,諗住聽臺灣講過臺灣申請政治庇護點知變晒罪犯

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/politics/五潛逃港人傳在台灣被扣-李家超-台灣不要窩藏罪犯/

🥜者清🗨( ̄Д ̄)y🚭
引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-9-14 11:22 PM 發表
保安局局長李家超在保安局網頁發表文章,回應 12 港人嫌偷越國(邊)境犯罪,在深圳鹽田看守所被...

慘,諗住聽臺灣講過臺灣申請政治庇護點知變晒罪犯

新聞來源連結:
https: ...
台灣頂著

不要窩藏罪犯,只可監禁

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2020-9-14 11:23 PM 發表

點解無己完出嚟反駁😎
因為己完想食[子榆]唔方便得罪鬼島人

唔係,其實冇所謂,唔好比佢地返香港就得
話之你係台灣起義又好光復又好
麻煩台灣人幫香港人養呢5件垃圾

對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋打頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫

解況軍可以5失蹤逃犯為名起兵收回鬼島了

一廂情願話人哋係罪犯啫,台灣都唔係咁樣認為

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-9-15 12:21 AM 發表
你想話台灣非法禁錮呀

台灣都話佢哋係罪犯喎
引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-9-15 12:21 AM 發表

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-15 07:30 AM 發表
台灣都話佢哋係罪犯喎
有人扮唔知嘛...
有人響度為綠營護航嘛......

人重在唔在? 為什麼無假家屬出嚟? 要掟西瓜嗎?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-15 07:30 AM 發表
台灣都話佢哋係罪犯喎

毒果唔會報道,所以d死曱甴係唔會知。

主題標籤 #保安局
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]