• 瀏覽: 20,007
  • 回覆: 151
  • 追帖: 3
+2
引用:
原帖由 KATSU29 於 2020-9-14 11:29 PM 發表
香港人在台灣殺人,有無還那女仔家屬一個公道?犯人仲係香港有無人理??
成班政棍黃人反中反上腦!! 伸張正義既野唔做,一己政治私利仲要被老美利用!! 不停穩借口反反反,無借口就作故仔要還原真相拜空氣消費死人!死唔認錯又唔肯停止破壞香港!! 

點會醒呢? ...
呢班畜生,由佢哋搞落去,等阿爺收捨佢哋!賤種人係受硬不受軟!好人受軟不受硬!

人一黃,腦即亡

On 9

引用:
原帖由 kkeerrr 於 2020-9-15 12:18 AM 發表
對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋打頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫 ...
就算佢哋死,都還不到佢哋嘅罪

香港人不斷被泛民消費

曱甴自願當condom

曱甴家屬自願請食人血饅頭。。。

引用:
原帖由 Deus_le_volt 於 2020-9-14 11:18 PM 發表
反修例風波中的部份被起訴人士選擇外逃,有12人投奔怒海結果在大陸被扣押,想不到有5個人即使抵達台灣仍然被拘禁,在陸台兩地處境類同。

https://media.bastillepost.com/wp-content/uploads/blogger/2019/03/巴士的點評02A_B-size-e1593516842 ...
佢哋到現在都未清醒

對於塗朱兩位議員,當然係盡力攪死呢十二件祭品,要佢地犧牲先會多選票🤫🤫🤫

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-9-15 08:08 AM 發表
曱甴家屬自願請食人血饅頭。。。
家屬?都唔知真定假呢?

犯民政棍害死人。

附件

FB_IMG_1600128747624.jpg(181.1 KB)

引用:
原帖由 Deus_le_volt 於 2020-9-14 11:18 PM 發表
反修例風波中的部份被起訴人士選擇外逃,有12人投奔怒海結果在大陸被扣押,想不到有5個人即使抵達台灣仍然被拘禁,在陸台兩地處境類同。

https://media.bastillepost.com/w ... _B-size-e1593516842 ...
完全同意。家屬應該向建制派求助,要懇求中央而非向中央或政府施壓!不過佢哋貴為曱甴父母, 自己都可能係黃屍,習慣咗鬧政府,便不屑求政府了。 自作孽!

因為有人賣港求榮,只要呢D人存在,香港就會不斷被消費

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]