• 瀏覽: 9,754
  • 回覆: 105
+4
做事,是求效果,當然也有人只是求宣傳。   偷渡離港在中國領海被捕的12名通緝犯,其家屬上星期在反對派立法會議員涂謹申和朱凱廸協助下,高調開了記者會,哭訴政府「唔將佢哋當係人」,又批評內地沒人權,其中一被...

濫炒到可以炒埋屋企人,呢「打人」注定落鑊,加上特別關照

新聞來源連結:
https://www.speakout.hk/港人博評/61997/-獨家文章-12個家庭去跳崖

睇情況這些家屬也是黃🤔🤔

唔抵可憐 一擔擔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-14 10:16 PM 發表
未必,真正家屬都未出現過。

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-9-14 10:18 PM 發表

未必,真正家屬都未出現過。
真家屬無報警,咁變相即承認左🤔🤔

睇鄭文杰林榮基呢d, 聽聽話話就無野啦...

引用:
原帖由 Boris2600 於 2020-9-14 10:03 PM 發表
做事,是求效果,當然也有人只是求宣傳。   偷渡離港在中國領海被捕的12名通緝犯,其家屬上星期在反對派立法會議員涂謹申和朱凱廸協助下,高調開了記者會,哭訴政府「唔將佢哋當係人」,又批評內地沒人權,其中一被...

!s728

濫炒到 ...
係跳就好呀, 香港可以少的黑衣垃圾

對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋打頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-14 10:16 PM 發表
用黃屍曱甴標準 - 先驗DNA證實有血緣關係.
否則 - 全部都係假既.

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2020-9-14 10:28 PM 發表

用黃屍曱甴標準 - 先驗DNA證實有血緣關係.
否則 - 全部都係假既.
佢地低能唔好同佢哋癲🤔🤔

對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋打頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-14 10:20 PM 發表

真家屬無報警,咁變相即承認左🤔🤔
見到陳媽媽咁樣被黃絲曱甴欺凌恐嚇,真家屬仲敢浦頭咩,一出聲隨時被曱甴上門私了!

犯民說跳崖的人又不是佢

咪跳羅

佢只食血饅頭

最怕你不跳,反過來篤佢灰

呢班曱甴的家長
應該感到自豪

多年教導子女做黃曱甴
今次天一嗚驚人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]